majkoniyan Merhaba anneler, memede uyumayı bıraktıran var mı acaba ? Çünkü artık sanki sütüm kalmamış gibi hissediyorum paso emmek istediği için. Bebeğim yeni 5 aylık olacak doymuyor mu yoksa diş döneminde olduğu için mi diye. Siz nasıl uyutuyorsunuz 🌸
zamanmor majkoniyan aynı sorunun cevabını merak ediyorum bende 4 aylık kızım var emerek uyumak istiyor anca mayışınca emzikle kandırma çözümü buldum ama sonuçta onu da bir yerden sonra bıraktırmam gerekiyor 🫠🤷🏾♀️
ertugrul509_ majkoniyan benimde o aylar öyleydi sütünüz yeterliyse doyuyordur doktor diş döneminde memede rahatladıklarını söylemişti ve hala öyleyiz (10aylık)
gamzeci majkoniyan buna bizde 4. Ayda basladik şu an 16 aylık olacak bırakmıyor hala emerek uyuyor ağzından da 1 saat boyunca bırakmıyor tez vakittte vazgeçer inşallah .. bu süreç sonra gece uyanıp uyanıp emmeye gidiyor alışkanlık ediniyor
crybaby majkoniyan doyuyordur emin ol sadece alışkanlık ve bildiği tek şey emmek hayata alışmaya çalışıyor yoğun tempoda kendini emerek sakinleştiriyor
majkoniyan zamanmor evet bende mayışma esnasında emzik verip yatağına yatırıp pşş pşş yapıyorum ama ben hariç başka kimsede uyumuyor aile yakınlarında falan 🤭
zamanmor majkoniyan o kadar iyi anlıyorum ki sizi benim ki de öyle inşallah çözümü olanlar buraya cevap verirde bizde nasipleniriz 🤭
majkoniyan gamzeci Evet bizde 4 aylık olduğunda başlamıştık memede uyutmaya nasıl oldu bende anlamadım 😂
majkoniyan crybaby 🥹 evet doğru söylüyorsunuz alışkanlık olduğunu düşünüyorum bende aslında ama gece uyanıyor hep emmek istiyor diğer türlü uyumuyor o yüzden bıraktıran var mı acaba diye merak ettim 🤭
prensimm18 majkoniyan biz de 6. Aya girdik bugün bir iki haftadır geceleri sık uyanıyor emmek istiyor ama gündüz öyle değil geceleri sadece emmiyor da doğru düzgün uyuyo bazen ben uyukluyorum çekiyorum ağzından bu sefer yarım saat sonra tekrar uyanıyor
Uraztos majkoniyan o aylarda emerek uyumaya başlamıştı oğlum beni aşşırı rahatlatıyordu kucakta saatlerce sallıyordum ama büyüdükçe sorun oldu gece sabaha kadar göğsümde kalmaya başladı çok kesmeye çalıştım ama olmadı şimdi 18.ayı bitirmek üzereyiz zaten sütüm de kalmadı artık hazırmış meğersem kestim çok şükür hala uykuları bi değişik ama göğüste değil en azından. 5.ayda sütün az değildir ya göğüs terbiye oluyor diyorlar sana öyle geliyordur bence
majkoniyan Uraztos hmmm yani sizin denk gelmiş biraz sütünüzün azalmasıyla emmeyi istememesi. Bu arada oğlunuzun adı Uraz galiba adınızdan öyle anladım. Benim oğlumun da adı Uraz 🤭
majkoniyan gamzeci ama çok zorlanıyorum sanki cimciklemişim gibi ağlıyor bu sefer elim ayağım karışıyor sinirden bu sefer sjdjdj 🥹🥹
sevcan12 majkoniyan benim kızımda öyle uyuyor şu Bi kaç gündür emzirip Bi 10 dakika kadar kucağımda tutuyorum kucağımda yatar pozisyonda uyutuyorum gece uyandığında da aç olmadığından eminsem kucağımda uyutuyorum tekrardan biraz sabır istiyor sadece
majkoniyan sevcan12 Evet bende aslında emzirdikten sonra bekliyorum ağlıyor gibi oluyor aranıyor o sırada yatağına yatırıp emziği veriyorum uyuyor ama bu çözüm değil öyle olsaydı memede uyumayı veya gece paso kalkıp emmeyi bıraktırırdı 🤭😂
Uraztos majkoniyan evetttt adlarıyla yaşasınlar kuzular inşallah 💖💖 ama bana doktorlar 9.aydan sonra kes dedi hep ben kıyamadım kesmedim çocuğun düzeni falan kalmadı. Belki senin oğluşun hazır olur o aylarda gece beslenmesini daha kolay kesebilirsin kesmek de lazımmış zaten ben yapamadım bunu emzik de almadı zaten
aleynaa34 majkoniyan valla ben daha deneyemedim kesmeyi. Önceden çok küçük diye denemedim. Şimdi de aşıydi diş donemiydi hastalıktı derken dneeyemiyorum bi türlü. Ama en azından gece emmelerini azaltmam lazım. Bide bizimle yatıyor. Beşikte de yatmiyor. Emzik tutmuyo. Sırf gece uykuları daha uzun olsjn daha kaliteli bi uyku uyusuj diye istiyorum. Yoksa şuan en çok bize ihtiyaçları var. Ben sürekli emziririm ama her seferinde uyaniyo meme yoksa agliyo hemen. Mdme olsa geri uyuyo emip