benbenimsenkimsin benimde kistim var diye doktor vermişti o hapı baya sivilcelerimi lekelerime falan cok iyi gelmiştu yüzümü aydinlatmişti resmen ben adetimde düzenliydi ben onu bi 4, 5 ay falan kullandim kistimde kücülme olmadı sonradan rahim duvari kalinlığı oluştu acil temizleyelim diyip ameliyatla temizlediler bu durum tekrar devam etti diane’yide kullandim kalinlaşmam hala devam etti ben başka doktora ciktim doktor bana bu ilaçlar hic bi işe yaramaz cöpe at bunu dedi bu kistini kücültmez dedi 3 ay qlariste die bi doğum kontrol hapi yazdi bi baska ilac dhaa yazdi benim kanamam durdu 22 gün adet oluyodum cnkü bıktim artik kan görmekten neyse kalinlaşmam düzeldi 3 ay sonra gittim kist yok olmuuş dedi hocam emin misiniz dedim ben 1 bucuk senedir kisti küçültmeye uğraştik hic küçülmedide 3 ayda yok mu oldu dedim evet tertemiz hic kist yok dedi ben dedim hamile kalmak istiyorum hemen böyleyken bi ilaç mi önerseniz dedim önerdi ilaci aldim 15. Gün sonra hamile olduğumu öğrendim allah bin kere razi olsun o doktordan hızır gibi yetisti siz bence başka doktor araştirin