pogacayanaginannesi slnpkmm sağlık söz konusu olunca para ne kadar olursa olsun gözüme gelmiyor benim ya teşekkür ederim
pogacayanaginannesi SevimliHayaletCasper araştırdım tabi de burda yaptıran insanlardan da bilgi almak istedim teşekkür ederim
melinafunda pogacayanaginannesi ben yaptırdım bebeğime riskli hastalıklar olarak biliniyor maliyeti yüksek fakat yaptırabilen yaptırmalı bakıldığında bize yapılmış mı yapılmamış ama şimdiki düzen için gerekli sanırsam
luda pogacayanaginannesi Ben yaptıramadım çünki 6 ay geçerli şımdi yaptırsan 3 yaş inede yaptırman lazım doktorumuz soyledı
melinafunda pogacayanaginannesi rotada olmadı rota ağızdan olan aşı ishal oluyor sadece 1 gün bile sürmedi menenjit ateş yaptı oda sabaha geçti Carpol verdim birlere başka bizde şok şükür sıkıntı olmadı
slnpkmm melodimotherr herkesin farklı oluyor aşı takvimi bizim ikinci doz bu 7.ayda olan doktor hangisini tavsiye ettiyse ben o şekilde tercih ettim özel aşılarla birlikte çok üst üste binmesini istemedim aşıların
forumgurmesi pogacayanaginannesi aslında sağlık ocağında da direkt söylemiş olmaları lazım özel aşıları yaptırılması gerektiğini. Bize doğar doğmaz söylediler
filiz023431 pogacayanaginannesi rota 2400 iki doz yapılıyor biz birini yaptırdık diğeri 5 ayda yapılıcak