Kbrduru Merhabalar anneler dualarınıza ihtiyacım var 29 yaşındayım 3 yaşında bir kızım var ve doğumumla başlayan bir sırt boyun ağrım vardı uzun zamandır bununla mücadele ediyordum ama hiç bir doğru sonuç bulamadım taki 1 ay öncesine kadar 1 ay öncesi omurilik de tümör olduğunu öğrendik ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı çünkü çok kötü bir şekilde öğrendim bunu hayati bir yerde ve çok riskli bir ameliyat geçireceğim en büyük riski ise felç kalmak bunu kabul ederek bir ameliyat sürecine başladık başına gelen var mı ? Ve dualarınıza talibim
kelebegiminannesiyim Kbrduru Rabbim acil şifalar versin inşallah. En güzel bir şekilde atlatırsınız inşallah
[silindi] Kbrduru rabbim esirgesin inşallah ameliyat çok güzel geçer ve tez zamanda sağlığına kavuşursun güzel anne 🌸🙏🏻
kaderavc Kbrduru bir tanıdığım da vardı ama müdahale etmiyoar kontrol ediyor büyüme durumunu sadece çok şükür senelerdir takipte sadece
Kbrduru kaderavc çok gezdik çok doktorla konuştuk acaba takip denir mi ya da farklı bir tedavi uygulanır mı diye ama hepsi ameliyat önerdi çünkü omurilik de sıvı birikmiş oda genişleme yapmış mecbur alınması gerek dediler
berrakhsmnlr Çok geçmiş olsun allah korusun rabbim sağlık sıhhat versin inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz
gamze1806 Kbrduru çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, omurilik riskli biryer olsada gelişen teknoloji, tip, cerrahlar Allahın izniyle sizi sağliğiniza kavuşturacaktir. Bol bol dua edelim, iyi haberlerini almayi Allah nasip etsin.
aysebyrak Kbrduru öncelikle rabbim şifanızı versin çok çok geçmis olsun, doktorunuzu iyice araştırdınızmı. Bu tür hastalıkların tedavisinde doktor çok önemli imkanınız nasıl bilmiyorum ama istanbulda beyin sinir cerrahi Melih Bozkurt bey var işinde çok çok başarılı bir cerrah görüşme imkanınız varsa tavsiye ederim
Kbrduru aysebyrak çok teşekkür ederim Konya da yaşıyorum burda bize en çöm önerilen doktor Hakan Karabağlı oldu o yapacak ameliyatı
antropologanne Kbrduru Rabbim yar ve yardımcınız olsun, her zorunuzu kolaylaştırsın, evladınıza saĝ salim gülereke kavuşmayı nasip etsin inşallah 💜🙏
uykucukoalaa Kbrduru rabbim sifalar versin ailene bağışlasın, sapasağlam cok sağlıklı bı şekilde çıkacaksin ameliyattan inşallah 🌸
aysebyrak Kbrduru anladım, moralinizi bozmayın herşey güzel olacak inşallah. bunu atlatacagınıza inanarak girin ameliyata moral gerçekten çok önemli rabbim yar ve yardımcınız olsun 💕
Kbrduru Dua eden iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun çok sağ olun hiç tanımadığın insanlardan böyle iyi dilekler almak o kadar güzel birşey ki çok uzun süredir çok sıkıntılı günler atlattık