1prensesannesi__ Kızlar kızım 14 buçuk aylık şuan sadece baba ve meme diyor ama herseyi de anlıyor bisey yap dediğimde yapar eder ama bi anne demedi gitti yaa ne bileyim normal mi ailemden uzakta yaşıyoruz kimsemiz de yok burda yakında
aysebb 1prensesannesi__ Normal. Benimde 15 aylık kızım var 2 kere falan anne demiştir bu zamana kadar birdaha demedi. Babayıda aynı şekilde kesti yani söylemiyor. Daha çok mama, meme gel ve al diyor şu sıralar. Birde kedi 🐱 Kidiii 😂
yohh_yavv 1prensesannesi__ benim bebeğimde 14 buçuk aylık ve bizde gurbette tekiz Sadece Baba,mama,meme,dede,nene,gel,git,gitti,bitti,al vs diyor ama banada çok az geliyo bu kelimer sanki birde bilinçli söylemiyor gibi yani anlamadım
1prensesannesi__ yohh_yavv sizinki normal bence ya tabi her bebek farklı ama bizimkinjn 2 kelimesi var şuan ama ne söylesem yapar anlar baba ve meme diyor kelime olarak
yohh_yavv 1prensesannesi__ benim ki de öyle ver dediğimi ver çak yap derim yapar ağzını aç desem açar oyuncaklarını getir oyun oynayalım desem getirir vs vs ama bana da söylediği kelimeleri bilinçli söylemiyor gibi geliyo o yüzden sıkıntı ediyorum