pinar066 Kızlar merhaba bebeğim dün doğdu ama benim süt kanalları hiç açılmadı boş emiyor hassasiyet oluştu çok fazla denedim olmadı neler yaptınız kanalları açmak için
burcu_ay pinar066 bol bol emzir tek çare bu sıcak kompres yapabilirsiniz ama bebeğin sarılık olmamasına dikkat edin
Kuzularinanasi pinar066 bol bol emecek.o daha cok kucuk ve hemen yorulur 2 cekse doyar uyur yine emer oyle oyle hem sut gelir hem bebek guclenecek.sagim yapin,bol su icin,elinizle vs sagmaya calisin pompa yoksa
patatess Ilk gece hastanede mama verdik bir miktar şırıngayla o arada emzirmeye devam ettim. Eve gelip duş alınca süt daha çok inmeye başladı.
zehra0123 pinar066 hiç pes etme canım gelecek sütün. Duş gerçekten çok iyi geliyor. Sürekli emzirmeye çalış. Ve bol bol su iç. Başka bir şey yapmana gerek yok. Sağmak yoruyor insanı eğer ihtiyaç duyarsan tabii sağabilirsin
morbulutlu Ben süt gelmediği halde sık sık emzirmiştim canım. Eve geldiğim gün de makina ile sağım yaptım. Bol bol hoşaf iç💜 rabbim dağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah,geçmiş olsun sizede
ozlm1234 Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün bebeğiniz🥰 göğüslerine sıcak su tut duşta ve sık emzir sütün gelir Allahın izniyle :) Ayrıca dut kurusunu kaynatıp yiyince de cok süt yapıyor mutlaka dene
zehra0123 pinar066 bir de meme ucunun yara olmaması için emzirdikten sonra bezle sil ıslak kalmasın. Tahin yağı çok iyi geliyor azıcık uçlara sürersen yumuşar🙏 deneyimim olduğu için söylüyorum