papatya_18 Kızım 4,5 aylık 3. Aydan sonra sağlık ocağının verdiği d vitaminine başladık ama iyi değilmiş sanırım. Sizin önerdiğiniz varmı ? Önceden devit-3 kullanıyoduk
gokce_yekta papatya_18 ocean kullanıyoruz doktor önerisine göre bebeğim 4.5 aylık bana da sağlık ocağı ocean bittikten sonra devletin verdiğini kullan dedi ama onun içinde pek sağlıklı şeyler söylenmiyor dişler de falan da leke bırakıyormuş diye duydum
befnn papatya_18 ben de onu kullanmayı bıraktım kızım da baya huzursuzluk yaptı ocean marka kullanıyoruz
papatya_18 gokce_yekta teşekkür ederim bende içeriği temiz değil diye duydum ama doktora sormuştum kullanabilirsiniz hepsi aynı demişti
papatya_18 cakebabe bizim demir ocean d vitamini de ondan alacağız sanırım çoğunluk bunu önerdi, teşekkürler:)
papatya_18 mmetehan gazmı yaptı ? Benim kızım kabız değil ama çok ıkınıyor ondanmı acaba. Teşekkür ederim:)
ozgepa Devit 3 sonrasında oceana geçtik ve aşırı derecede poposundan başlayım toğuğuna kadar alerji yaptı kabarcıklar oldu kaşıntılı Tekrar devit 3 kullanıyoruz