turkan_dumrul Arkadaslar 2 aylik bebegimin kafası ve alninda kabuklanmalar var? Konak deniyor. Nasıl geçer acaba başına böyle birsey gelen var mi? Nasil geçirdiniz?
DBsvn turkan_dumrul banyodan bi saat önce zeytinyağı sürün sonrada fırçası varsa tarayın çıkıyor ya da konak şampuanları var eczanelerde onuda kullanabilirsiniz
Mervearas123 turkan_dumrul konak tarqğına pamuk koyup bebğinizşn başını da bebe yağıyla ıslatıp o tarakla geri geri tarayarak ben hep duş sonrası yaptım
AryamH turkan_dumrul zeytinyagiyla bekletip bimden yumusak uclu dis fircasi alip taramistim iki kez yaptim gecti.
Baharbicen turkan_dumrul zeytinyagina cok az karbonat koy sur yarim saat sonra tarayip yikayin geciyor doktorum soylemisti bana gecti hemen
idil1990 Zeytin yag surup beklet sonra guzelce yika dusta biraz tarayabilirsin konaklar dussun die karbonati az sulandirip onunlada yapiyorlar ayni islemi ama ben zeytinyagiyla yapiyorum hem besleyici
YagmurSelin idil1990 evet evet zeytinyağı bizimkindede olmuştu sürdüm 15 dk bekledim sonra yıkayıp taradım geçti 2 defa yapttım bu işlemi
Yesil55 Bizdede oldu malesef bende banyo öncesi zeytinyagı sürüp bekletip yumuşayınca geriye dogru tarıyordum. Sonra guzelce banyosunu yapturıyodum 3 5 kez tekrarladım ve bitti şükür 🤲
idil1990 Ega taramadan yikayarak hepsi inmez suda tarakla zorlamadan ustten ustten alman lazim bastirma kabaranlari aldir
bidunyamutluluk turkan_dumrul doktoru bize zeytinyağ ile ovup tarayın sonra banyo yaptırın dedi öyle yapıyorum azalma var. Eğer iyi gelmezse mustelanin konak kremi var onu alın dedi surup 4 saat bekletip banyo yaptiriyomusuz
Nazliprensesinannesi Ega bebekler icin sac fircalari var yumusak ince fircalar ondan kullanin sacina mutlaka
Nazliprensesinannesi turkan_dumrul dr bana banyodan once bebe yaği sür konak olan yerlerine 10 dk once fln sonra sampuan sur ince yumusak bebek fircsiyla tara öne arkaya dogru fazla bastirmadan ve yika demisti bikac uugulamadan sonra duzelmisti gecmis olsun bebeginizi iyi duruladiginizdan emin olun cildinde sacinda sampuan kalmasin kurumasina neden olandan biride bu ..gecmis olsun