hasibekar Merhaba annelerim 1 yaş bebeklerinize günde kaç ögün veriyorsunuz kahvaltı,ögle,akşam paylaşırmısınız fikir olur
hazal3421 hasibekar 11 aylık 3 ana 2 ara öğün şeklinde ilerliyoruz sabah kahvaltı 1 yumurta 1 kase yoğurt öğlen çorba ara öğün meyve akşamda biz ne yersek o yatmadan öncede mama verip uyutuyorum ama benim kızım çiğnemeyi öğrenemedi malesef o yüzden herşeyi çok dikkatli ilerliyoruz
bebeklianneee hasibekar zor zor üç öğün asla ara öğün yok arada iki öğün oluyor buda dolu dolu değil ama bebeğim 11 aylık
hasibekar bebeklianneee bebegim de öyle çeşit sunuyorum ama dolu dolu yemiyor iştahsızlık vaf ve bazen ne verecegimi bilmiyorum fikir olur belki birbirimize
hazal3421 hasibekar bende 5 aylıkken vermeye başlamama rağmen öğrenemedi malesef bazı çocukların doğuştan geliyor idrak ettikleri yaşa kadar beklememiz gerekiyor ama çok zor gerçekten 🥺
bebeklianneee hasibekar valla şaşırıyorum 3 ana 2 ara öğün yemek yiyen bebeklere inandırıcı da gelmiyor hayatta yemez o kadar kızım dolu dolu da yemiyor iki öğünü bu arada
hasibekar hazal3421 vallah bende 5 aylıkken verdim ama dediğin gibi bacım inşallah ögrenirler daha kolay olur enazında
hasibekar bebeklianneee yiyen vardır elbet ama benim bebegim o kadar yemez bilaki iki ögünü zar zor veriyorum dolu dolu da yemiyor