poyrazim1312 Bebegimin gözleri resimde olduğu gibi suan 42 günlük ama değişmez diyolar bu şekilde olup kahverengiye veya başka bi renge dönen oldumu acaba merak ediyorum çok😀
Aseldurumom_ poyrazim1312 bundanda daha maviydi kizmin gözleri değişti ela gibi de yeşil gibi de bende hala anlamadım rengini babamız mavi gözlü 🙈
chandlerbing poyrazim1312 maşallah. 8-9. Ayda göz rengi oturuyor yani değişir. Bizim de böyleydi yeşil oldu
Aseldurumom_ poyrazim1312 renkli gözlü müsünüz peki Esin veya sen canım benim gözümde tam kahve değil mesela bal rengine benzer eşim mavi demek ikimizin karışımı olmuş yeşil veya ela 😂🙈
poyrazim1312 chandlerbing ay yeşilede okeyim valla anane babane halalar teyzeler dedeler hep renkli göz gende çok var
chandlerbing poyrazim1312 biz de anne baba olarak yeşil gözlüyüz o yüzden yeşil oldu galiba 5-6 ay gibi renkliyse göz renkli kalıyor ama kahverengiye dönmüyor henüz çok erken
KafadanTayfa Bizimde aynen böyle 3 aylık olacaz 2 gün sonra değişecek büyük ihtimalle ama degismemesini umuyoruz. Eşimle ikimizin kahverengi
Sunismyson Lavinia_- hiç belli olmaz canım ama mavi olacak olan belli oluyor açılıyor gitgide göz rengi bebeğinin koyu kalmış gözü
Endegerlimoglum poyrazim1312 esimin tarafi renkli gözlü ogluma da cok degisir dediler ama değişmedi 6 yasinda hala gözleri renkli. kizimda renkli dogdu ama o değişti aynı kalmadi belli olmuyor yani
Azra00 poyrazim1312 canım bizim doğduğunda lacivertti sonra böle koyu gri oldu sonra maviye döndü şuan mavi yeşil karışımı bisey ama benim annem yeşil gözlü babam mavi kardeşim yeşil gözlü eşimin de gözleri çok açık mavi yani renkli bebeğim gözleri
boralii poyrazim1312 benim oğlanın ilk doğduğunda gözleri lacivertti 5 aya kadar mavi oldu 9 aya kadar yeşil şimdi 1 yaşa 1 hafta kaldı yeşil ela karışımı
EgemenAtam poyrazim1312 Valla benim oglum 20 aylik oldu degismedi esim ve ben kahverengi gozluyuz😂Cam gibi mavi degil ama hem mavi hem yesil degisik bir goz rengi var yani degisneyebilir😂