14032 50krsvertirreekk bazen gidesin gelir uzak ülkelere bazen sığınasın gelir bir değer tutar seni tutar sımsıkı sonra kalasın gelir (Kent şarkıları hayat devam ediyor)
Fikk Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör, sağır, dilsiz 🫥 melek mosso dan dinleyin 🤍
sekerbebeginannesi 50krsvertirreekk sezen aksu-perisanim şimdi şarkısındaki “ben de bir anadan doğmadım mi ?” Kısmı beni çok sarsıyor 😄
Gulcann0 50krsvertirreekk Yıllar mı hızlandı yoksa ne çabuk geçiyor upuzun günler gecelerr Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümlelerr 🎶
bisusbe_ Kırmızı balık gölde kıvrıla kıvrilaa yüzüyor.. aa bir de şey var çok severim arabanın tekeri yuvarlak yuvarlak 🥲
leylali22 50krsvertirreekk madem ki ay tutulmuş hani yıldızlar nerde zaten güneş geç dogar benim oldugum yerde…
mematiii 50krsvertirreekk Yağmur yağar taş üstüne Bir yar sevdim baş üstüne Sensiz gün doğsa gölgem yok şarkı adı (fikrim yok )
gamzeomur1 Huzurkokulum🇭🇮🇨̧ 🇧🇮🇷 🇾🇺̈🇿 🇬🇺̈🇿🇪🇱 🇩🇪🇬🇮🇱 🇸 50krsvertirreekk 50krsvertirreekk Hɪᴄ̧ ʙɪʀ ʏᴜ̈ᴢ ɢᴜ̈ᴢᴇʟ ᴅᴇɢɪʟ ꜱᴇɴɪɴ ʏᴜ̈ᴢᴜ̈ɴᴅᴇɴ 🤍
Buseveminikleri 50krsvertirreekk Vursun, zaten kanıyor Kalbim katilini tanıyor O yollar bir beni yoruyor Yorsun Ama olsun…
Always-be-happy_Always-smile suhedaaaaa Aklımdaydı yazılanlara bakayım derken yorumuna takıldım 🤗 Hala hangi şarkı diye düşünüyorum 😅🤣
Sdsnl 50krsvertirreekk hak ararken yine haddini aştın bu cesaret bardaktan taştı …sen hep kendini bilicen, Geçme sınırını çizicen, Önce rütbeni bilicen. 😉✌🏼 (Hadsiz insan hiç sevmem bu benim şarkım) 😍
esum 50krsvertirreekk kiminiz sordunuz adımı bir gün unutmak için Kiminiz dosttunuz bana sırtıma yara açmak için 🤧