gurbettebirannee Bebeğim 2 ay 21 günlük birkaç gündür ısırıp çekiyor ne yapayım bilmiyorum iki göğsümü de aynı şekilde yapıyor zaten az az emip bırakıyor sadece gece uykuluyken düzgün emiyor neden böyle bilmiyorum 😢
Gul-yildirim gurbettebirannee Gaz sancısı mı var süt mü az geliyor olabilir? Oyun yapıyor da olabilir.
Gul-yildirim gurbettebirannee canım sütünü sağıp ayına yeterli mi bi.bak istersen doymayıp ısırıyor olabilir.
itsmezelis Benim kızım 10 aylık ısırmaya başladığından beri gündüz sağıp veriyorum zaten çalışıyorum ememiyor geceleri aktif emziriyorum
Gul-yildirim gurbettebirannee Diş için ayı küçük gaz için çıkartınca da devam ediyor. En nefret ettiğimiz cümle doymuyor olabilir. Biliyorum ama buna en iyi annesi karar verir. Sadece dönem dönem sütte azalma olabiliyor biz fark etmiyoruz canım🤗 eğer böyleyse üzülme ve bebeğine mama takviyesi ya da süt arttırımı gibi yollara başvur çocuk da kendin de rahatla🥰 kusura bakma psikolojik baskı yapmış gibi hissettim ama amacım o değildi. Sadece emin olun istedim