Mommyhann Erkek veya kız bi doğum günü konsepti seçicek olsanız bu ne olurdu ? Çizgi film karakterlerinden mi (hangisi olurdu) yoksa simdi daha sade tek renk konseptlermi tercihiniz olurdu yorum yapan herkese simdiden tesekkürederm
busraablog Mommyhann bir hafta sonra oğlumun doğum günü ben sadelikten yanayım böyle çizgi film karekterli şeyler hoş gelmiyor bana karışık kuruşuk
beyzzsenturkk_ Mommyhann çizgi film şeyleri hoşuma gitmiyor bana saçma geliyor benim öyle bi resmim olsun istemezdim sadece tek renk abartısız şeyleri severim ya elbisesi patlayacak ya da arka fon detaylar en önemlisi 🫶🏻
Aria4 Mommyhann insanları tatmin edip popüler kültüre köle olmak yerine çocuğumun sevdiği bir karakter vs varsa konsepti ona göre yapardım
kubra00k Oğlumun 1 yaş doğum günü konsept safariydi. Trendyoldan almıştım hepsini herkes çok beğenmişti:) 2 yaş için patron bebek konsepti yapacağım
Mommyhann kubra00k çok güzelmiş bende 1 yaş safari yapmıştım herkes begenmsti smdi farklı düşüncelerim var aslında annelere bu yüzden sordum en cok ne tercih edilir diye teşekkürler yorumunuz için 🥰
girlmama Mommyhann tazmanya canavarı olurdu kesin benim kızım kesin öyle olur minik bir hayvan ama aynı zamanda yırtıcı 🤣 ben kesin onu seçerim
Mommyhann girlmama haha buna cok güldüm 😂 burdan cıkarttıgım sonuç kızınızın sevdiği bi karakterin olması diye anlıyorum şuan teşekkürler yorumunuz için 🥰
KayraVeAnnesi_06 Mommyhann Kesinlikle karakterli seçmezdim aşırı etkiliyor çocukları , sadelikten yanayım