fatmonurr genel muayene sırasında doktora da söyledim hiç uyumakta istemiyor doktor da çok aktif ne güzel dedi ama ayrıca çok hareketli altını değiştirirken bile o kadar hareket ediyor ki üstünü bile giydiremiyorum normal mi bu ne zaman dinginleşir?
hera96 fatmonurr benim oğlumda 4 ay 20 günlük, o da aynen bezini değiştircem derken 2 dakkalık işi 10 dakkamı alıyor, uyuturken bile gülümsüyor aguluyor 😂😂
Minikalbim Aydan sesleniyorum altını değiştirirken eğrilip büküldüğü kadar ben çocuğu eğip bükmeye korkarım biyerine bişey olur diye ama yamuluyoda yamuluyo😂 dinginlik yok sanırım yedir içir yatır ilk üç ay ne tatlıydı uykusuzluk vardı ama bi o vardı mübarek çekilir dertmiş kıymet bilememişiz…. Diş çıkartıcsk diye 2 gündür 2 saat kesintisiz uyumadık… tünelin ucu yok beklemeyin😂🥲🥲🥲
1tosbikinannesiyim Minikalbim ayyy diş hazırlıkları yapan beni üzdü 😂😂 benim ki de 4 aylık her an sanki o sürece geçecek gibiyiz
Minikalbim 1tosbikinannesiyim bizim 4 de başldı valla bakın zam gelmiş tetagil stoklayın madem hazırlık yapıypsunuz😂 600 küsür vermiş buğn eşim 4. Ayda başladık kemirmeye 6. Ayda vampir olduk çıktık ağzında musluk açık kalmış gibi şıp şıp gidiyo gece ağlayarak uyanmalar ipe sapa gelmemeler zor çok zor….😵💫😂
hera96 Dişi için ben karanfili ezib zeytin yağına karıştırdım 1 hafta karanlık dolapda bekletdim, sonuç mükemmel, karanfil yağım var ve damağı kaşındığı an sürüyorum 🤭 , 600 tl para mı verilir bir şeye