Zhra78 13 aylık kızım var tek yediği şey kuymak tamam karadenizliyiz dedik de yeter da daraldım ben ne yaptıysam yemiyor arkadaşlar ne yapabilirim başka lütfen yardım edin tecrübeli anneler kaşıkla yenilecek şeyler seviyor ne verebilirim başka
durulandiniz Zhra78 2 yaşına kadar emebilir ya da mama içebilir. Alıştırmak için bu zamanlar çok kıymetli. Kalan hayatında nasıl beslenmesi gerekiyorsa ona alışması lazım. Haşlama yumurta omlet pankek gibi O yüzden yemese bile önüne mutlaka koyun Kaşık dökmesi , patates tost seçenek olabilir🌼
dalpsmom Çok sıkıştığımda, yarım avokado, yarım muz ve ceviz rendesini karıştırıyorum. Genelde reddetmiyor, avokado ve ceviz olduğu içinde kalorisi yüksek oluyor. Çok karışım kahvaltı taraftarı değilim ancak bu tarifi sevdiği için veriyorum arada bir 💐
durulandiniz Zhra78 Yemezse mama içer öğünü kurtarır demek istiyorum aslında.. Alternatif verdikçe uzaklaşıyorlar Mesela tadımlarda bayıla bayıla brokoli yiyiyodu kızım , e yaz geldi ara verdik 18 aylık şuan tekrar alıştırmaya çalışıyorum , direkt itmeyle başladık ,tadına baktı şu an 1 çiçek bile yemiyor ama devam ediyorum. Çünkü yemeli😊