cLearQueen Kızlar benimki bi forum oldugunu biliyor ama icerigini pek bilmez kv dedikodusu döndüğünü falan 🤣 sizinki biliyor mu 😄
girlmama cLearQueen biliyor bazen diyorum bak aşkım neler yazmışlar diye bir de eşimle dedikodu yapıyorum 😂 ne zaman burda görse beni yine kimin canını okuyorsun diyor
mavii_98 cLearQueen evet biliyor hepinize arkadaşım diyorum. 🙋🏽♀️ Birşeyden bahsederken örnek verirken forumdaki arkadaşlarım diyorum 🌸♥️
bisenakillisinzaten cLearQueen içeriğini tam olarak bilmiyor, sürekli sosyal medya gibi kullanıyorsun orayı ne var orda o kadar okuyacak falan diyor 😁
bisenakillisinzaten cLearQueen incelerse çok kızar ama hadi yorum attığın kişi erkekse falan diye zjvzhsab
forumgurmesi bisenakillisinzaten Y ahahha bende o posta yorumumu arıyorum bulamıyorum buraya nasıl gelmiş yorumum djdjdj
Kontes0011 cLearQueen kadınlar kulübünü kullanırken orda yakalandı bir kaç kişi 😀 şifremi unuttum oraya da giremiyorum
bisenakillisinzaten cLearQueen evet varmış erkek hatta yakalaninca kimse o günden sonra foto postu açmadı açanlarda uyarıldı .
cLearQueen Kontes0011 hadi ya 😄 kadinlar kulubu ben kendimi bildim bileli var ya. En esko forunlaedan heralde 😄