Melek-Emir Merhaba arkadaşlar bebeğim yedi aylık. mama sandalyesi almayı düşünüyoruz önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka var mı
Mevara Melek-Emir ben de bekleyeyim. Bir de sonradan masa olan mama sandalyeleri kullanışlı oluyor mu? E bebek te gördüm kullanan varsa yorum beklerim:)
Deletedmom388 Melek-Emir İkea antilop kullanıyoruz şu an kızım 5bucuk aylık yavaş yavaş oturttuk rahat etti memnunuz🙏🏻 ama ben gün içinde vakit geçirebileceği sallanan bir ürün daha arıyordum ebebekte Baby&plus Yummy sallanan mama sandalyesini gördüm onu da alıcam mağazada inceleyip 😊
Meldaderya Melek-Emir joie mimzy kullanıyoruz 3.5 senedir. Şimdi ikinci kızım da kullanacak(3 aylık) sapasağlam duruyor, tavsiye ederim
ikiprensesannesiiiii Ben joie mimzy lx modelini aldım ebebek indiriminden. Bir tanıdığım kullanıyor çok memnun diye aldım ben de ☺️
Melek-Emir ikiprensesannesiiiii canım arkadan ayarlanıyor mu peki. Bizim doktorumuz arkadan ayarlanan önermişti bebeğim küçük olduğu için
Meldaderya Melek-Emir koltuğu geriye doğru kademe kademe yatabiliyo. Ben 3 aylık kızıma koltuk gibi de kullanıyorum yatıyor
ikiprensesannesiiiii Melek-Emir ayarlanıyor diye biliyorum internette 3 pozisyonda kullanılabilir diyor işte yatarak oturarak falan. Bir bakın isterseniz detaylı olarak☺️
Melek-Emir Deletedmom388 canım salıncaklı olanlar çabuk bozuluyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
Bir-anne Deletedmom388 biz kullanıyoruz biraz ağır ama gün içinde sallanıyor yatıyor vakit geçiriyor.. ben tavsiye ederim
Melek-Emir Meldaderya canım şimdi netten baktım da 15 kg kadar kullanılıyor diye okudum. Benim bebeğin de kilosu biraz fazla. Sen kaç kiloya kadar kullanabildin
Handecelik Pegperego tatamia almıştık biz doğumdan itibaren kullanıyorum. İkea antilop da güzel bence pratik
Gull1987 Melek-Emir ben joie nin Mert multiply 6 in 1 modelini aldım çok da memnunum koltuk kısmı ve boyu ayarlanabiliyor, oturduğu yeri çıkarıp normal sandalyeye de kemerle takabiliyorsunuz. İndirim denk gelmişti öyle aldım yoksa ikea antilop alacaktım.