balli_cilek Kızlar 19 aylığız bal vermek istiyorum ama vermeli miyim yoksa henüz gerek yok mu bilemiyorum açıkçası bir de tahin çok faydalı diye duydum henüz onu da denemedik ne yapmalıyıım 😒
3kedili2bebekli balli_cilek ikisini de verebilirsiniz ama ikisi de alerjik balı önce ıhlamur vs karıştırıp verin tahini de çok az tadım yaptırarak verin
hellobeybi balli_cilek 13 aylık kızım tahini ben bayadır veriyorum. normal pekmezle karıstırıp kahvaltıda veriyorum her gün olmamak kosuluyla. bir de bebek keki tariflerinde falan oluyordu kullanıyordum öyle de
Damlafatma balli_cilek balli_cilek ben tahini pankek içerisine koyuyorum balı normal kendi kaşığı ile veriyorum kızım 28 aylık
Rez balli_cilek verin çok olmayacak şekilde yani bayar yüreğini bebeğin zaten bal, oğlum 11 aylık kahvaltıda 1-3 çay kaşığı kadar tahin veriyorum , balı da yaşını geçince inş
canmanayvesuyu balli_cilek instagramda bal için eğriçayır tahin için de wefood görüyorum sürekli tahin için koska da iyiymiş analizleri yapılıyor ve paylaşılıyormuş sürekli
balli_cilek canmanayvesuyu eğri çayırı bal için bende gördüm tahin için açıkçası ben hiç tahin yemedim tadı nasıldır organik olanı yapay olanı anlarmıyım bilemiyorum
canmanayvesuyu balli_cilek valla ben seviyorum tahini ama anlaşılmaz heralde ya normal insanlar anlamaz 😃 ben de gördüğüm kadarıyla ve araştırmalarım sonucunda karar vermeye çalışıyorum sağlıklı olanı bulmak zor ve pahalı da 🥲
balli_cilek canmanayvesuyu gerçekten pahalı ya bal eğriçayır balı çok iyi diyorlar 652 civarında taginde 255 civarında ikisini alsan bu pahalılıkta 900 küsür ediyor 🤦🏻♀️
balli_cilek Damlafatma bende aldım tahin ve bal gelince ikisini bir denemeli miyim yoksa 3 gün kuralı olmalı mk
Damlafatma balli_cilek ben ikisini de ayrı ayrı denedim alerji olursa hangisinin alerji yaptığını anlayamazsınız
balli_cilek Rez mesela. Ben hiç bal sevmem ya da tahin hiç yemedim hayatımda yememde ama oğlum yesin isterim faydalı sonuçta bende kahvaltılarına ekleyeyim tahini falan ama bal sanırım dediğin gibi bayar fazlası
balli_cilek Damlafatma bende öyle deneyeyim sofra şekeri içeren şeyler vermemeye dikkat ediyorum aburcubur vs yok zaten ama böyle faydalı olarak bal tahin yesin istiyorum artık