Belit Merhabalar 4,5 aylık bebekleriniz yüzüstü iken, sırtüstü dönebiliyor mu? benim kızım yüzüstü 5 dk’dan fazla kalınca ağlıyor ve dönmüyor. ve destekli oturtmaya başladınız mı?
[silindi] Belit bizde 4,5 aylığız dönemiyoruz ama çabalıyor sürekli dönmek için ben de ağlaya kadar dokunmuyorum kasları gelişsin diye daha oturamıyoruz destekli oturtsam da devriliyor 😅daha erken olduğu düşünüyorum 👍🏼🦋
Aslaninannesi Belit merhaba canım bizde 4 buçuk aylıgız. Dönemiyor. Doktorumuz destekli oturtabilirsiniz dedi destekli otutturuyoruz
Bernaarasunal Aslaninannesi Belit bizimkide dönmüyor henüz çabaları var yan oluyor sadece geri düzeliyor doktor kucağında oturtabilirsin destekli için 5buçuğu bekle dedi
Deletedmom413 Belit Sırt ustuyken nadir yana hareket ediyor azicik :) Yüz üsttüyken kimildamiyor bile bakiyor sadece sonrada sinirleniyor agliyor :) bazen kolu altta kaliyor kendi cabalasin diye bekliyorum kolunu bile kurtarmiyor Tembel sanirim :) 4 ay 2 gunluk
Alp_prens Deletedmom413 bizde 4 ay 2 günlüğüz bizde de dönme çabaları var ama döbemeyğnce sinir oluyor, 😂
melodininoglu Ay yok nerde bacım 🥳 dönmüyoruz çabalamıyoruz bile 😂 oturmaya çok meraklı ellerni tutunca atıyo kendini ileri oturmak için🤗 destekli oturtuyoruz ☺️
Zeynebim01 Belit 4 ay 17 günlüğüz sirt ustu yatarken ayaklarini tutup yana dönüyor ve oturmaya çok meraklı artık yavaş yavaş destekli oturtuyorum mecburen çünkü yatmaktan nefret ediyor 🙄😂😂 ayakları üstünde durmayı çok seviyor çok mutlu oluyor. birşey olur diye korkuyorum ama kalkmak istiyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Alp_prens Zeynebim01 biz koltuk altından destek verip ayakta durutuyoruz canım doktor sıkıntı olmaz dedi. Biz 4 ay 2 günlüğüz
Alp_prens Zeynebim01 yok canım yeterki koltuk altında iyice destek verin bişey olmaz Ki yürümek için çaba göstermesidir
Annesininpogacayanagi Belit ben oturtmaya basladım ve bizimkide dönmüyor ya. Yan yatırdıgım zaman yüzünün üstüne dönüyo bitek. Bide uzanmaya calısmıyo eline verirsen tutuyo bitek. Ama oyuncak gördüğünde heycanlanması var parmaklar hareket ediyoda dediğim gibi almaya calısmıyo. Önündeyse deviriyo sadece