kbrakayaa Ocean d vitaminini sabah uyandığında oğlum bir damla şeklinde kullanıyorum (6aylık oğlum) ama bazıları tok vermelisin bazıları aç vermelisin diyor doğrusunı bilen lütfen yazsın😌
caglaay kbrakayaa bende sabah uyandığında veriyorum ama 1 damla değil 3 damla kullanılıyor canım veya fıs fıs olarak kullanıyorsan 1 fıs
aylincee kbrakayaa 1 damla derken puf olarak diyorsanız (1 puf yani spreyiyle)damlaligi ile kaşığa damlatiyorsaniz 3 damla olacak şekilde vermelisiniz .Sabah tok karnına veriliyor
kbrakayaa Ya bir damla diyen var 3 damla diyen de doktorum bir damla ile devam et dedi ama sağlık ocagındaki 3 damla dedi anlamıyorum 😔 o zaman bende emzirmeden sonra vererim teşekkür ederim
Bebegimm1 kbrakayaa sabah karnı tokken 1 fıs veriyorum yani 3 damla.d vitamininleri 3 damla olarak veriliyor ocean 400 değil mi kullandıgnz
Gamzelit kbrakayaa açlık tokluktan ziyade sabah erkem saatte vermekte fayda var uykusuzluk yapıyor diye canım ki ben günaydın diyip direk veri yorum doğduğundan beri kızım şuan 6 aylık
kbrakayaa Gamzelit bende öyle yapıyorum ama damla sayısını arttırmam gerek demek ki anladığım kadarıyla teşekkürler
Gamzelit kbrakayaa yo siz arttırmayın arttırma işini doktorunuz size söyler demir ilacı arttırılarak gidiyor kilo bazında ama d vitamini genelde sabit