buresdegerli dişime kanal tedavisini uyguladılar doktor hic ağrı kesici bile yazmadan gönderdi benimde aklıma gelmedi istemek simdi ağrıdan duramıyorum antibiyotik kullansam sorun olur mu oğlum 3 aylık şimdi uyudu 4 5 saat uyur acil cevappp
caglaay buresdegerli hamileyken de korona oldum kullanmak zorunda kaldım emzirirken de emzirirken ve hamileyken sadece sef adında olan antibiyotik kullanılıyor gidip yazdırın sağlık ocağına bence geçmiş olsun ve içiniz sef i kullanırken rahat olsun ağrı kesici olarakta sadede parol 🌸
aylincee buresdegerli ben hamile iken de emzirirken de verilen antibiyotik aksef idi onun dışında önerilmiyor.Yine de doktorunuza danışın
Mavili-mavilimorcicek buresdegerli Tedavi gormussunuz eğer enfeksiyon yoksa antibiyotik kullanmayın.Dise yapılan tedavi sonucu ağrı olmustur ağrı kesici alsanız daha iyi olur.
Gamzelit buresdegerli hamilelik emzirme dönemi augmentin sef ve aksef kullanılıyor doktorunuza sorun ve kullanın
elftty Ben mastit oldugumda onu ve bı kaç antbytk kullanmıştım doktor verdiyse size de sorun olmaz diye duusnyrm
Mlkeycel08 Emziren anneler ve hamileler için ilaçlarda belli harflendirmeler var. Augmentin kullanılabilen ilaç sınıfında yer alıyor. Korkulacak bir durum yok. Enfeksiyon varsa, kullanmazsanız daha zor geçiyor süreç.
defnemomm_ buresdegerli çok geçmiş olsun 💐 ben hamileyken de kullandım ve geçen hafta diş doktoru da verdi yine kullanabilirsin dedi . Benim de dişim de çürük varmış kanal tedavisi yapacağım dedi de ben korktum yapmadım . Lütfen yazar mısın detaylı nasıl olduğunu, gerçekten hiç hissetmiyor musun hiçbir şeyi ?
buresdegerli defnemomm_ günaydın canım 🧚♀️ bende çok korkuyordum ama artık dayanamayacak kadar acıyodu dişim duramadım. işlem sırasında hiçbir acı hissetmiyorsun orayı gayet güzel uyuşturuyoarlar bana ilk iğne pek hayretmedi ince ince hissettim acıyı ikinciyi istedim doktorum vuedu ikinciden aonra hiçbir acı hissetmedim sadece kafan sarsılıyo aam acı yok sadece işlem sırasında kullandıgı aletler kafa tasını sarsıyo. saat 9.50 de girdim 10.50 de bitti saat 16 gibi uyuşukluğum bitt benim sıkıntı orda başladı çenem yerinden çıkar gibi ağrıdı işlem yaptığı dişim çok ağrıdı o ağrırlen diğeri de ağrıyomuş sanki yanlış dişi yapmış gibi hissiyat geliyo ama çyle bi sey yok 😂 parol içtim bebeğim 10da gece uykusuna geçiyo o zaman da antibiyotik içtim antibiyotikten sonra biraz rahatladı yani üzerinden tqm bir gğn geçti bugun dişim hala ağeıyo kanal işlem sırasında orayı çok delip deştiği için içi yara normal olarak biraz ağrı yapıyo bir kaç gün sürebilir demisti doktor ama şu an ki acım düne göre çok hafif idare edilmeyecek kadar kötü bi ağrı yok umarım tamamen geçtiği zaman iyi ki yaptırmışım diyebilirim şu anlık bu kdar tercübem var 🩷
trabzonlumom buresdegerli dişimde iltihap vardı bebeğim 15 günlük felandı kullanmıştım doktorum sorun olmaz demişti
mavii_98 buresdegerli enfeksiyon nedeni ile ben kullanıyorum emziriyorumda ama birkaç çeşidi var sanırım doktora sormadan kullanmayın bence yinede