Dedektifgadget Kızım geri geri çok düşüyor hafif orta başını vuruyor halıya poposunun üstüne düşüp devriliyor bazen koruyucu taktirmaz birşey olmaz inşallah nasıl önlem alırım?
tantuniayrangerisiyalan Dedektifgadget Ayyyy az önce dümdüz yürürken geri düştü kafası betona paaat diye vurdu ağlarken de baya nefessiz kaldı elim ayağım titredi 😣
Meri-Mel Dedektifgadget Kızımda öyle idi ama çok tedbirli bir çocuk idi o şekilde hiç düşmedi hiç fikrim yok başka 🥴😬
Aseldurumom_ Dedektifgadget eğer o şekil yaptığında tuttuysanız tekrarlar canım kızımda oturduğum an gelir kucağıma öyle yapar sürekli sonra dikkatini başka yöne çekiyorum oyun yapıyorlar canım
Dedektifgadget tantuniayrangerisiyalan bizde bu akşam aynısını yaşadık ve gözetim altında tutuyorum şuan 😥😥😥
Aseldurumom_ Dedektifgadget evet canım ben kızıma anlatıyorum bak bırakıyorum seni şimdi düşme ben tutmuyorum gibisinden yapmıyor ozaman 🙈
Aseldurumom_ Dedektifgadget rica ederim canım çünki her şeyi anlıyorlar seninkide yaşına girdi dimi benimki de 5 gün sonra giricek
Dedektifgadget Aseldurumom_ evet yaşına girdi canım 14 gün geçti 😍 artık öğretelim dediğin gibi canım yoksa böyle kendini atacak