Gulnur Sevgili anneler.. Benim oğlum 4,5 aylık. Devlet hastanesine gidip doktora genel kontrol amaçlı geldik dediğim zaman doğru dürüst ilgilenilmiyor. Soracaklarımı soramadan odadan çıkmak durumunda kalıyorum her seferinde. Özele mi gitsek acaba diyorum.. Siz nereye götürüyorsunuz bebişlerinizi?
Azimenurr Gulnur doktorumuz ozeldeydi tayin nedeniyle sehir disina gitti suan devlet hastanesine gidiyorum cok memnun degilim iyi bir doktor bulursam ozel hastaneye goturecem allahin izniyle
DeryaEla İstanbul'da özel bi muayeneye gidiyorum.doktorum tepeden tırnağa muayene eder ek gıda dönem ne yiyip içmesi gerektigini anlatır.fiziksel gelişimine bakar.ayrica 7 24 whatsuptan kafama takılan veya bir hastalığı olursa yazarım veya ararım. Gulnur
Zeynepeymen Doktorumuz özel hastanedeydı şimdi özel muayenehaneye geçti kendi cok memnunum. Devlet hastanesi özel hastane gibi olmuyor tabi en azından kafam rahat ayrılıyorum
Zeynepeymen Gulnur yani özelden ayrılırken kafam rahat ayrılıyorum ama devlette öle degl dedinz gibi daha cok deli sorular oluor kafamda😂
Gulnur [bilinmeyen] evet gerçekten iyi doktorlar var devlette ama bulana kadar ohoo. Herkesin de durumu yok ki özele götürmeye
Azimenurr Zeynepeymen aynen devlet hastanesine gidince oranin yogunlugundan butun sorulari unutuyorum zaten randevu almama ragmen baya sira bekliyorum ilgi desen yok rezillik yani