Peaceful Kızlar çok araştırdım ve özellikle iki ürün arasında kaldım kullananlar yazabilir mi? Boroosh baby kanguru mu daha kullanışlı yoksa mamadusbaby mi? Kullananlar olumlu ve olumsuz özellikleri yazabilir mi acaba?
Shylkyc Peaceful size dönük duruyorsa hepsi güzel dediklerinizin. Ama benim kızım sadece dışa dönük durduğu için kraft aldım. Çok memnunum.
PamukEcem Peaceful bebeğim 2 aylık olduğundan beri aparatiyla Mamadushbaby kanguru kullandım çok memnunum. Üşütmüyor da terletmiyor da çok güzel kumaşı var. 7 aylık oldu kızım hala rahat kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.
Esra_Ozay03 Bebeğim doğduğundan beri aparatıyla birlikte mamadusbaby kullanıyorum. Çok memnunum ürün çok hafif hava geçiriyor terletmiyor. Hem de indirimde şu an 😊
Esra_Ozay03 eSved evet hem sırt hem bel desteği var bebeğim ayından kilolu olduğu halde yorulmadan 2 saat kadar gezebiliyorum. Ürünün kendi sayfasına veya İnstagram profiline bakabilirsin.
Peaceful Birminnosannesi sanırım boroosh a karar vercem ondan alcam çünkü mamadus ile ilgili birkaç olumsuz yorum okudum
Birminnosannesi Peaceful Ben de sanki baby boroosh tan yanayım boyu ayarlanabilir imiş ama mamadusla ilgili olumsuz bir şey de okumadım. Boroosh için teferruatlı diyen vardı.
Sedaiseri Solomombabyi aldım heryöne olanı. Memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Bebeğim dışa dönük durmayı sevdiği için gayet oda keyif alıyor
Peaceful Birminnosannesi boroosh baby new age sipariş verdim çünkü mamadus ile ilgili bir iki kötü yorum gördüm ama boroosh kitle az ama alanlar çok memnun n bakalım