kardelen1209 Kizlar demir ilaci kullanan var mi saglik ocagının verdigini kızıma bugün verdim habire aglayıp duruyo karın ağrısi yapti heralde karnini ovunca sakinleşiyo
ilay-mom kardelen1209 sağlık ocağının verdiği temiz içerikli değil ve gaz yapıyor sürekli diye biliyorum. Treelife kullanıyorum bende memnunum. Mümkünse vermeyin daha da rahatsız olmasın özel alsanız daha iyi
betul97_ kardelen1209 Sağlık ocağında ebe bile tavsiye etmedi. Neujoys puffer kullanıyoruz fısfıs çok rahatlık oluyor damla ile uğraşmıyorum
ilaytosss Torpiktospa ocean bir takviyr yani var olan degeri korur ama arttırmaz . Arttırmak için demir ilacı kullanmalısınız . Bizde ocean kullanıyorduk demir degeri düşük çıktı ferruma geçirdi doktoru
cudana betul97_ merhaba bugün doktorumuz bunu verdi bize aldım ama doktora sormayı unuttum aç tok fark ediyor mu bebek için siz nasıl veriyorsunuz?
ilay-mom kardelen1209 yarın alabilirseniz temiz içerikli eczacıya da danışıp alın bence böyle olmaz 🥺
betul97_ kardelen1209 Hem yokmuş hemde iyi değil demişti. Gaz yaptığını, ağzı siyah yaptığını vs dedi eczaneden başka marka al demişti
af00 flanoz kullanmasak bi şey olur mu ya kullandığım zaman aşırı huzursuz oluyor ne gece ne gündüz yatıyor sürekli ağlıyor
flanoz af00 kaynım çocuk doktoru ona sordum. Kan değerlerine baktır istersen dedi düşükse kullan dedi. Kendi doktorum ezbere verdi çünkü
kardelen1209 Jasmin34 bugün ilk defa verdim gaz yaptı verdiğimden beri ağlıyo yavrum karnına dokunturmuyo
kardelen1209 betul97_ bugün ilk defa verdim verdigimden beri ağlıyo karnina dokunturmuyo gaz yaptı galiba
hecir flanoz çünkü bebeklerde 9 aya kadar demiri normal dahi çıksa kullanılıyor sonrasında depolar doluyor ve tahlil sonucuna göre karar veriliyor. Osman Gönülal bununla ilgili video paylaşıyor izlemenizi öneririm
bebemiz flanoz kaynınız sağlık ocağınıj demir ilacı ile ilgili bir şey dedi mi. Çocuğınızun düşük çıkarsa hangi markayı önerdi