Geçmiş olsun baş etmesi ve anlaşılması çok zor bi durum bence. Bizde ne yapacağımızı şaşırdım bu konuda. Eşim, ben, kızım hepimiz alerjik bi bünyeye sahibiz oğlumda da bu durum varsa şaşırmam açıkçası.
Benim oğlumda 2 ay 21 günlük. Gün içinde çok iyi uykuları ama saat 11 de bi ağlamaya başlıyor gece 2ye kadar devam ediyor doktor gaz dedi metsil bize de verdi ama ben hiçbir fayda göremedim malesef. Gün içinde her emmeden sonra kusuyor, gün içinde de peynir şeklinde çıkarıyor biraz iri bir bebek doktor çok emdiği için kusuyor reflüsu de var dedi alerjiye hiçbir zaman ihtimal vermediler çünkü dediğiniz gibi deri döküntüsü ve kızarıklık yoktu vücudunda. Bi kaç gün önce kakada küçücük bi kırmızılık gördüm fotoğrafını çekip doktora götürdüm biz sana niye diyet başlamadık dedi. Bütün belirtiler tutmak zorunda değilmiş aynı hamilelik gibi düşünün kimisinde döküntü olur, kimisinde olmaz, bazı bebeklerde de aynı böyle mukuslu kaka olurmuş kimisinde olmazmış. Ben çok doktor gezdim hepsi bebeğim kilolu kilo alımı iyi diye alerji olamaz dedi. Bende çok peynir, süt tüketen biriydim resmen etiket okumayi öğrendim. Bakkal ekmeğinde, cipste bile peynir altı suyu var. 6 hafta sıkı bir diyete girdim. Kanlı kaka bir daha hiç olmadı, vücutta döküntü de yok. Metsili kestik başka bir damla başladık bize de probiyotik verdi. Önümüzdeki hafta içinde araştırma hastanesi çocuk alerjiden randevu aldım yine içime sinmedi test yaptıracağım.