dilanaras2 Güzel annelerim 2 aylık bir oğlum var ve bn emzik vermek istiyorum çünkü gündüzleri hiç uyumuyor artık mecburen süpürge sesi ile uyutuyorum uyusun diye öbür oğlumda 3 aylıkken vermiştim emzik sizler ne zmn vermeye başladınız
anneann dilanaras2 doğar doğmaz yoğun bakıma alındı ordaki ebe istedi yoğun bakımda yatıştırmak için doğduğu günden beri emzik emiyor hatta emziksiz ne uykuya dalıyor ne sakın kalıyor (7ay 22 günlük)
Nikita dilanaras2 21 günlükken vermeye çalıştım. 3 aya kadar uğraştım. Emmedi. 3 aylıkken emdi çok şükür. Emzik olmuştum
meraliredam Biz de yaklaşık iki aylıkken verdik.Şuan 8 buçuk aylık diş çıkarma sürecinde reddetti şimdi kendiliğinden bıraktı.Bende hazır unuttu diye vermiyorum artık.Ama zorluğunu yaşıyorum.Emzigi verdikten sonra epey rahatlamıştım ben
dilanaras2 meraliredam bnm büyük oğlan 3 yaşında birakti hatta bn doğum yptigim gün bırakmış iki aydrda emmiyor
cansu2600 dilanaras2 Doğduğunda daha vermeye çalıştım ama asla almadı çeşit çeşit emzik aldım hepsini tükürüp çiğneyip attı yılmadan hep denedim 2 aylıkken almaya başladı gündüz uyutmak için kullanıyorum emzikle bile yarım saatten fazla uyumuyor. 2 ay 27 günlük şuan
eflin_bebe dilanaras2 Doğduktan 1 gün sonra verdim ben emzik tuttu hemen 1 yaş olmadan da bıraktırdım. Siz verdiniz almadı mı yoksa
prensprenses210_ dilanaras2 dogdugu gun memei tuttuktan sonra verdim cunku kızım emzik emmemişti ve beni cok yormuştu beni emzik gibi kullanıyordu karnı doyuyor agzına süt gelince sinirleniyordu daha cok aglıylordu emzik gazını cıkıarmasına da yardımcı oluyor bence
hellobeybi dilanaras2 ben 2-3 aylıkken vermeye çalışmıştım ama almadı maalesef. şimdiki aklım olsa hastanede verirdim doğduğu gün