Leylaarslan72 Oğlum 7 ay 17 günlük doğduğundan beri piş piş sesi ile uyur ama artık bıraktırmak istiyorum ama uyumuyor varmı benim gibi olan
beyzzsenturkk_ Leylaarslan72 2 yaşında hala ninniyle uyuyor bi dönem ilk doğduğunda anne karnı sesi, pış pış, ee eee, ninniler derken hala dinliyor seviyor da bizde alıştık zaten😂
SuMisalii Leylaarslan72 4 yaşında ki yeğenim hala pış pış sesi ile, uyuyor kapattığı an uyanıyor işiniz zor gibi inşallah bırakabilirsiniz.
karaniremm Leylaarslan72 bizde öyleyiz 13 aylık ama ben bıraktıramam cünkü esim cok horladığı icin çocuk uyanmasın die alıştırdım eşim hala horluyo deli gibi😩😩😩😩😩
16momm Leylaarslan72 benimki de hep öyle yapıyordu uyurken bile sürekli açıktı sonra uyuduktan 5 dakika sonra kapatmaya başladım sesini kısmaya başladım böyle böyle derken şu an bir yaş 14 günlük kış dokuz ay civarları bıraktık
Leylaarslan72 beyzzsenturkk_ yAa hala mı uyuyor ben ilk oğlumda bıraktırdım ama bunda hemen bıraksın istiyorum artık o sese tahammilim yok
beyzzsenturkk_ Leylaarslan72 bize de ninni gibi geliyor zaten yorgunluktan duymuyoruz o da sessiz ortamda korkuyor sese çok alışık ses olmayınca kapatmıyor gözünü
Leylaarslan72 16momm bende az ses açmaya başladım dün uyumadı açık olmadığı için şimdide uyumadı gibi birşeh
Esoz1110 Leylaarslan72 Kızımda yaşındayken bıraktı daha doğrusu telefon kayboldu yedek bir bıraktık o gece sonrasında daha istemedi