Melek-Emir Arkadaşlar bakıcı tutmayı düşünüyorum sabah 10:00 akşam 18:00 e kadar hafta sonu gelmeyecek. Ücret ne kadar vermeliyim. 1000 TL düşündüm ama az mı sizce
Ayse_12345 Melek-Emir merhaba cok az cnm arkadaşım da sabah 9 aksam 5e kadar 3000 maas piyasa böyle biraz yukselt rakamı cnm
Ozican Melek-Emir komşum 4000 ödüyor haftada 1 gün izin.1000 kimse bakmaz.Şöyle bakan kadınlarda var ama bir arkadaşım 500 liraya baktırıyor kadın kendi evinde bakıyor kendi çocukları da var ama.Özel ilgi yok yani.
Ummuscetinkaya Melek-Emir aylık olaraksa 1000 tl baya az ben 15 gün baktıracağım ve benim saatler değişkenlik gösterecek en fazla 7 saat bakacak 1050 tl vereceğim Eskişehir deyim bende
Svdmm Melek-Emir benim sabah 8 aksam 6 haftasonu yok 2000 e anlastik canim , Istanbuldayiz biz , buradaki piyasaya gore fiyat az 😑
Ayklz Hangi ilde yaşadığınız önemli bu noktada çünkü bu fiyat her yerde değişkenlik gösteriyor mesela benim bulunduğum yerde 750 lira gayet normal bin lira fazla
Shylkyc Melek-Emir ben de Eskişehirdeyim. Fiyat az arkadaşım. Sigortasız çalışıyor zaten. Anlaştığınız insana da bağlı ama 2000 tl civarı.
frigyalikibele Melek-Emir Ben de Eskisehirdeyim. Bakıcı arayacağım sizin postunuzu gördüm. Buldunuz mu bakıcı
Ozican Melek-Emir maaalesef bu bile ticaret artık.Üst komşunun bakıcısı yabancı dolar üzerinden alıyor maaşı.Sırf çocuğa ingilizce öğretiyor diye çalıştırıyormuş
Melek-Emir Fiyatlar konusunda hiç bilgim yoktu eve getir diyen oldu 700-800 bakarım diye. Ona göre öyle düşündüm ama azmış bende biraz arttırayım çok teşekkür ederim hepinize 🥰