Fulyy Arkadaslar bugun aylıksız iznim bitiyor bir sey yapmama gerek var mı tekrar başlama dilekcesi filan (öğretmenim)
Dmt-01 Fulyy öğretmen değilim ama memurum iznim bittiğinde dilekçe vermiştim başlama yapmak istiyorum diye
beyazzkuguu Fulyy evet dilekçe vermeniz gerekiyor aynı gün ya da başka günlerde başlatıyorlarmış çok geçmeden
Mmeelliikkeee Fulyy tarih gelmeden öncesinde sizin yada onların araması dilekçe yazmanız maaş mutemete falan bildirilmesi gerekiyor iş başı yapacaksanız yarın mesaide olun dilekçe işini halledersiniz zaten maaş günü geçti ama , devamsızlık sıkıntı olur
beyazzkuguu Dmt-01 merhaba bende iznimi başlatıcam ama süreç nasıl oluyor benim çevremden tekrar başlarken yine güvenlik soruşturması yapılıyor uzun sürüyor diyenlerde oldu kafam karıştı kurum da direk o gün ya da dilekçe verdiğiniz hafta başlatırız dedi sizin nasıl oldu
Fulyy beyazzkuguu izin dilekcesinde başlama tarihi de eklemiştim idarem başkana dilekcesine gerek yok dedi geçen hafta gittim
Dmt-01 beyazzkuguu dilekçemi verdiğim gün başlamış gibi gösterdiler cuma günüydü ptesi başladım.Maaş yetişsin diye öyle yaptılar yani
Fulyy Mmeelliikkeee izin dilekcesinde başlama tarihi de eklemiştim idarem başkana dilekcesine gerek yok dedi geçen hafta gittim
Dmt-01 Fulyy benim izin dilekçemde de yazıyordu başlama tarihim ama ona rağmen başlama yaparken dilekçe verdim aynı gün başlamış gösterdiler maaş yetişsin diye.Ayın 3üydü başladığımda
beyazzkuguu Fulyy çevremden bir kaç kişi söyledi yine o kadar bekleme süresi olsun istemiyorum bende ona göre dilekçe veririm diye aklıma takıldı ama bence de yoktur aradığımda o gün başlatıyoruz dediler direk