reyrey1149 Kızlar yeğenim mayısta doğacak ve cinsiyeti erkek ama, biz hala isim bulamadık, yardım ederseniz çok sevinirim .
MiracAlpinveUmutunAnnesi reyrey1149 Büyük oğlumun adı Miraç Alp İkinci oğluma hamileyim onun adı da Umut olacak inşallah beğendiğim isimler Ege Han Mete Han Göktuğ Utku Kıvanç
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala reyrey1149 Bende Nisan mayısda doğum yapıcam, isim misim yok, hiç birini beğenemiyorum 😳
Mihraa20 reyrey1149 Ali Aslan harflerin güçlülüğü ve ismlerin anlamları çok güçlü soy adı da güçlü tarzdaysa bu erkek çoçuğu her şeyin üstesinden gelir
Mihraa20 reyrey1149 çoçuğa saçma sapan ağaç rüzgar çeşitler tırmanma tarzı isim koymayın eskilere bir bakın ya ne kadar güzel isimler var en basiti Şakir paşa gibi dönem dizlerini açın bakın
reyrey1149 Mihraa20 aslında benim aklımda Cihangir var ama bebişin annesi çocuğu kambur olur diye koymak istemiyor, ben birşey olmaz diyorum ama ona da hak veriyorum çünkü önceki bebeğimde bir takım sıkıntılar oldu ve bebeği karnında öldü.
ozr42 reyrey1149 oğlumun adı selim . Beğendiğim diğer isimler çınar , umut,Uhud, yağız, Burak, toprak