Feri34 9 aylık oğlum kondomla korunuyoruz ilk defa başımıza geldi yırtık çıktı .bebeğimi emziriyorum ertesi gün hapını hangi marka önerirsiniz ve kaç saat emzirmemem lazım ?
Balloglumm Feri34 ertes72 diye bisey vardiheralde tam bilmiyorum bende kullanmak zorunda kaldım o kalmamış bende ella kullandım aldım gece atmadan emzirdim sagdimoyle attım bide buzlukta sütüm bari var di hapin reçetece 1hafta emzirme diyordu ama bebeğim o zaman 2 aylıktı 1 hafta deyil 2 gün emzirmesem memeyi unuturdu hemşire me sordum 12 saat geçmesi lazım dedi nette çok arastird8m gece gunduz 8 saat beklemişler hatta 6 saat sonra emzirmişler. Bende öğlen 12 gibi emzirdim çünkü dolapta ki sütümü içmedi ve mama da almadı hiç o yüzden Bismillah dedim başladım cook şükür bisey de olmad8 yani 8 saat sonra emzirebilirsin sütün yeterli ise 12 saat bekle için rahat olsun diorsan
Deletedmom115 Feri34 ertes72 alın emzirmeye devam edin. Bende 8 saat emzirmeyin diye okumuştum ama gerek yokmuş.
Yeniyannee Feri34 hangi ilaç olursa olsun süte geçiyor en az oda en az 8 saat emzirmemeniz lazım. Emzirirkende mtluka sütünüzü güzelce sağım yapın ondan sonra emzirin
zynpsk Balloglumm canım merhaba ertesi gün hapı kullandıktan sonra Birşey oldu mu acaba bebeğe sıkıntı filan birde o sürede sağım yapıp o sütü vermiyorsunuz dime bebeğe
Gizemmdenizz Benimde basıma geldi ella aldım ilk yarım saat içinde hemen içtim eczacı 8 saat emzirme demiş ben 8 saat sonra sütümü komple sağdım sonra emzirdim bi sıkıntı olmadı 3 gün önceydi yani🤷🏻♀️😶
zynpsk Deletedmom115 sen kullandın mi canım bu ilaçı emzirirken acaba bir sıkıntı oldu mu ne kadar emzirmedin
Kybele Gizemmdenizz 10 gün sürmüştü benim kanamam, ella dışında ertes diye bir ilaç okumuştum burada, onu kullanılıyor genelde. Canım hala almadın mı ilaç, epey zaman geçmiş?
Gizemmdenizz Kybele yok ilk yarım saat de içtim hani bidaha basıma öyle bişe gelirse ne kullanayım die sormuştum 😂canım
Gizemmdenizz Kybele normal de adet olmadan önce gögsüm ve koltuk altımda agrı olurdu şimdi aşırı bi agrı var kaşınıyoda biraz göğsüm acaba bu emla ilacından dolayımı böyle oldu
Kybele Gizemmdenizz hiç hatırlamıyorum ben ya, 3 yıl oldu o ilacı kullanalı, daha da böyle bu hata yapmadım 🤣