helinmihra Kizlar bebegim 6 ay 29 günlük, bugün iki ayağının da basparmak tırnaklarının ortadan catladigini farkettim neden olabilir bilgisi olan var mı doktora götüreceğim ancak öncesinde tecrübeli annelerinden duymak istiyorum:(
MnkKrtl helinmihra bende bekliyim burda benimkininde bi kaç gündür ikiye ayrılma oluyo ama böyle ortadan değil ya yatay olarak tırnağından bi katı kopuyo gibi kalkıyo. Genelde vitamin değerlerinden ötürü felan derler ama bilemiyorum bakalım bilen biri çıkıcakmı
helinmihra MnkKrtl tırnağının ortası yatay şeklinde dikey değil bizimki de yatay bugün farkettim internetten baktım vitamin diyorlar ama yine de danışmak istedim annelere bekleyelim bakalım:)
helinmihra MnkKrtl inanır mısın 1 den beri yeni uyudu canım çıktı resmen her gece böyleyiz 12 de uyudu 1 de kalkti uykusu olduğu halde direniyor her gün 4 bucuk 5 bucuk gibi uyuyor öğlen 12 ye kadar bittim artık:(
MnkKrtl helinmihra benimkide sürekli öyle doğduğunda kolikti uyumak bilmezdi ağlamaktan sabahlardık hep şimdi yine aynı neler yaptım yok yani olmuyo