metinaras1 Kızlar merhaba oğlum diş döneminde daha doğrusu azı dişleri çıkıyor 7tane dişi var bir yaş 3aylık bu aralar eti çok seviyor bide balığı çorba vs içmiyor asla ama et köfte iyor azaba hergun yememi zararı olur mu aç kalmasın diye yapıyorum
3kedili2bebekli metinaras1 haftada 2-3 gün et 2 gün balık ve kabul ederse De 2 gün tavuk verirseniz şahane olur hiç bir zararı olmaz çok da faydası olur ki doktorlar bunu öneriyor zaten hatta severse diye deneyin 1 gün de kuzu ciğeri yedirin
alinduhatg metinaras1 babası yüzünden kızım etsiz yemek yemiyor her gün yiyor bazen kahvaltıya bile köfte istiyor zararını görmedim
maygirl metinaras1 hergun yiyeblir.guncel anne war istada cocuk doktoru her öğün degilde hergun yiyorsa 1 avuc haşlanmis et vb yedirin diyor.gelismleri icin cok iyi.doktorda soylemisti bnzer bisey bana sakincasi yok dengelerseniz öğünunu cok iyi olur
peri001 metinaras1 Yanında sebze yemiyorsa İçine sebze katarak köfte yapın karnabahar brokoli pırsa kış sebzeleri ile deneyin çok güzel oluyor belli olmuyor sebze olduğu iki vitaminide almış olur yanında portakal dilimleyin mis gibi demir emilimide sağlanır keşke bizimkide yese 😕
kubra00k Bunu bende düşündüm biliyormusun. Oğluma özel kuzu etlerini böldüm doldurucuda tek yemeklik yaptım. Hergün verirsem birşey olurmu diye düşünüyorum hâla. Korkudan dün vermedim et. Bugün verdim. Bazen ara veriyorum