cansumenguverdi Kızım 9 aylık olacak hala kafasında konak var zeytinyağ dışında önerisi olan var mı acaba
eceliko cansumenguverdi ben hindistan cevizi yağı ile bekletip yumuşak diş fırçasıyla fırçalamıştım. sonra da taradım geçmişti
aslananne27 cansumenguverdi mustelanın Konak kremi çok iyi 🤌🏻oğlum 7 aylıkken çıkmıştı kremi aldım 10 dk bekletıyorsun sacta sonra konak tarağı ile tarıyorsun 3 günde bitirdi bizim yaza denk geldıgı için her gün yapmıştım banyo aldırmak zor olmadı yanı zeytıntag ile uğraşma kremi al
almila24102024 cansumenguverdi geçmiyor malesef ne kadar zeytinyağı şampuan krem diş fırçası köpük şampuan varsa denedim doktor vücudundaki kuruluk geçmeden kafasındakinin geçmesini bekleme dedi
barizanne Ben kafasına zeytinyağı sürüp dişli tarak yardımıyla alıyordum konakları. Bir kere yaptım bunu, hepsi temizlendi sonra yıkadım ve birdaha olmamıştı
cansumenguverdi barizanne ya bende de tarak var fırça tarağıyla birlikte almıştım ama sanki çok fazla sert canı acır diye korkuyorum açıkçası
aslananne27 almila24102024 evet bu çok iyi bi krem ama Konak tarağı da al nasıl kalktığına ınanamayacaksın 🤭
aslananne27 almila24102024 vücudundaki kuruluk içinde mustela stelatopia kremi al sabah aksam sür çok çok iyi geliyor oğlum da da vardı kuruluk ama konağın vucudundaki kurulukla alakası yok doktor az sacmalamıs bnce 🤭😅😅
almila24102024 aslananne27 çok sevindim dün siparis verdim çünkü inşaallah bu kremden çok ümitliyim teşekkür ederim
almila24102024 aslananne27 evet kullanıyorum o kremi benim kızımın cildi ağır atopik malesef tüm vücudunda egzama var Bioderma mustela hametan ne varsa kullanıyorum nemli duruyor bir kaç saat sonra yine kupkuru
gmz9076 cansumenguverdi mustela konak şampuanı kullandım ben birde duş tarağı aldım onunla geçti çok şükür ve şık şık terlediginde mutlaka saçlarını kuruladim
aslananne27 almila24102024 3 günde konağa bay bay😅🤌🏻 çok iyi bi krem kokusu bana ağır geldi ama işlevi çok iyi tüm sacına diplerine iyice sür ben 10 dk bekletmıstım ama üstünde yazar zaten beklet şampuan su dökmeden konak tarağı ile tara sonra iyice taradıktan sonra şampuanla sonra yine tara böyle 3 gün üst üsten uyguladım tertemız oldu🤭
aslananne27 almila24102024 benım oğlumda atopik ciltliydi bebekken çok kururdu sürekli nemlendirici sürerdim yanımdan ayırmazdım buyudukce gecıyor 😊 sampuanı nı dà kullanın o serinin ben öyle yapmıştım faydası oldu çok sık duş aldırma ayrıca yaz dönemlerinde falan daha da kuruyor
cansumenguverdi Doğum yapmadan önce mustela şampuanı almıştım bize hiç iyi gelmemişti açıkçası ama doltorlar genelde nemlendirici olarak da mustela öneriyor içeriği temiz olduğu için öneriliyor bende deniyim olmazsa
semkav cansumenguverdi ebeler bana karbonat ve suyu karıştırıp 20 dj beklet sonra yıka dedi sakın zeytinyağ sürmeyin dedi
maygirl cansumenguverdi aslimsa zeytinyai cokta guzel ckariyor 1 defada hepsini ckarmistim ben zytinyagi ile su ve karbonatta olur.yad aeczaneden konaknicn jel war cok cok ince tabaka sürüp yikaniyor