kbrarkz09 Kızlar bildiğiniz en etkili korunma yöntemi var mı bu aylık iğneleri çok araştırdım ama herkes şikayetçi, spiral için de ben korkuyorum🥹 yardımcı olursanız deneyimlerinizden yola çıkarak sevinirim🙏
Birdunyabircennetannesi kbrarkz09 Doğum kontrol hapı kullanıyorum Hiçbir yöntem %100 değildir 2.5 senedir memnunum hiçbir yan etki şu bu yaşamadım
QueenMommm kbrarkz09 3 senedir geri çekilme yapıyoruz :) GERİ ÇEKİLME KORUNMA YÖNTEMİ DEĞİLDİR ! Diyecekler
prensprenses2 kbrarkz09 Cocugumdan önce 4 seneye yakın geri cekilmeyle korunduk şuan spiral +geri cekilme yapıyoruz 3.yü düşünmedigimiz icin garanti olsun dedik
kbrarkz09 QueenMommm derler bacım derlerrr😅 bencede geri çekilme ya, diğerleri sanki çok garantiymiş gibi allayıp pulluyor doktorlar 🤦🏻♀️ sırf ilaç firmalarıyla anlaştıkları için
alparbsr QueenMommm zaten bu platformda biri bişey desin diğerleri de arkasında geliyor taklit ediyorlar yani ben 6 senedir hatta 7 olucak geri çekilme ile korunuyorum hadi bana desinler geri çekilme korunma yöntemi değil diye ne zaman ki çocuk istedik bıraktık oldu şuan 14 aylık olucak bebeğimin hemşiresi bile o yöntem ile korunuyor bu bi korunma yöntemi değilse bi hemşire bile niye bu yolu kullansın ki kadın 40 yaşına merdiven dayadı 🤔🤔
Edo_yekta12 Spiral vardı bir buçuk sene kaydı 5 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum Dedi altı implant düşünüyorum
aycoregim alparbsr sizde olmadi diye baskasinda da olmayacagini nasil garanti ediyorsunuz acaba? Herkesin bunyesi vucudu hormonlarinin calismasi bambaska bu ne rahat bir yorum ya. Hemsire oyle korunuyormus. Eee dunya kadar doktor da geri cekilme korunma yontemi degildir diyor napalim simdi kidem mi yaristiralim
madamsln alparbsr yöntem veya değil ne farkeder? İlişkide hamile kalma ihtimali en çok olan geri çekilmedir.
1zeynosileannis kbrarkz09 Prezervatif+ geri çekilme başka yöntemleri eşim kabul etmiyor vücuduna hiçbir şey girmesin hele ki hap falan asla kabul etmiyor hormonlarim bozulurmus 😂 ama her ne olursa olsun bence geri çekilme ek olarak mutlaka olmalı
alparbsr madamsln her yöntem de hamile kalma ihtimali var geri çekilme en çok olabilir ama yani demesinler geri çekilme korunma yöntemi değil diye oda bir korunma yöntemi 😊