Birdunyabircennetannesi En pratik nasıl temizliyorsunuz? Yapması çok kolay ama temizlemesi canımı çıkarıyor ya benim🤦
uykusuzanne__ Birdunyabircennetannesi saplarını biraz alıyorum sonra suya basıyorum güzelce bekledikten sonra yıkıyorum
Cicektebenimcicekligunlerde Birdunyabircennetannesi Once suda yıkıyorum. Sonra sirkeli suda bekletiyorum. Alırken de kumsuz secmeye calışıyorum. 1 2 kilo temizleyip buzluğa atıyorum. Diğer türlü her defa yıkaması zor oluyor
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi önce doğruyorum sonra yıkıyorum bi iki el daha sonra sirkeli suda bekletiyorum biraz tekrar yıkıyorum bitti 😂
canimpapatyam Birdunyabircennetannesi bugün aynı bela bende vardı. Çocuk uyumuşken yıkayıp bir kahve içeyim dedim. Kahve faslına geçemeden uyandı bizimki. Önce saplarını kesip suya tutup bir kaba alıyorum. Karbonatlı suyla en az yarım saat ıslatıyorum sonra tutam tutam süzgece koyup lavabonun altında yıkıyorum.
Birdunyabircennetannesi uykusuzanne__ Tek tek yıkıyorum ya yaprakları Kum vs oluyor veya işte böcek şu bu olur diye korkuyorum
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Bitti gitti derken çok basitmiş gibi anlatman 😅 Aynılarını yapıyorum tek tek yıkıyorum ya ben manyağa bağladım ıspanak konusu sıkıntılı 🤦
Beyninizikullanmakucretsizdir Obsesifkompulsifbozukluluk önce doğruyorum sonra yıkıyorum Anamdan böyle gördüm aynısını yapıyorum 😁
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi ya hayır tek tek yıkama tabiki zorlanırsın doğra sonra yıka önce leğen tarzı bir şeye su doldur doğradıkça ona at güzelce karıştır toprakları duya geçsin sonra içinden elinle al süzgeçe doldur tekrarla bu işlemi 2 defa daha sonra tekrar suya bas dök sirkeyi bekle yıka bitti 😂 doğramadan yaparsan ölürsün tabi
uykusuzanne__ Birdunyabircennetannesi süzgeçe koyarsanız altından leğen koyarsanız zaten görürsünüz çıkanları güzelce ovalayarak yıkayın
Birdunyabircennetannesi canimpapatyam Yarın yapacağım bende acaba şimdiden yıkasam doğrasam mı diyorum Geçen haftada yaptım tam 1 2 saatimi aldı yahu yıkamak doğramak Yarında oğlum bırakmayacak nasıl yapacağım diyorum şimdi mi yapsam diye düşünüyorum da çok yorgunum🤦
NewMomm1 Birdunyabircennetannesi ben önce kesip sirkeli suda bekletiyorum sonra tekrar yıkıyorum. Annem kesmeden daha iyi yıkandığını söylüyor ancak ben çocuktan dolayı boş vaktimde hepsini halletmek için kesip bekletiyorum.
Birdunyabircennetannesi NewMomm1 Yani küçük küçük doğrayıp öyle mi yıkıyorsunuz Daha mı kolay oluyor peki
Obsesifkompulsifbozukluluk Beyninizikullanmakucretsizdir aynen yoksa hayatta uğraşamam o ne öyle tek tek yıkıyacam 😂
Birdunyabircennetannesi Obsesifkompulsifbozukluluk Yani sorun doğramadan yapmam da 😅 Anladım öyle deneyeyim Ben doğramadan yapıyorum
Obsesifkompulsifbozukluluk Beyninizikullanmakucretsizdir belli oluyor zaten temizlenip temizlenmediği leğende güzelce karıştırdıktan sonra iyice toprağı suya çöküyor
canimpapatyam Birdunyabircennetannesi bence şimdi bi gayret yapın. Yarın da ona ayıracağınız zamanı dinlenmeye çalışırsınız.
NewMomm1 Birdunyabircennetannesi normal kesiyorum sirkeli suda bekletip yıkıyorum bana daha kolay geliyor böyle annemde tam tersi kesmeden yıkamanın kolay olduğunu söyler herkese alıştığı kolay😂 deneyin belki size de kolay gelir🌸
Obsesifkompulsifbozukluluk Birdunyabircennetannesi aheyyyyyyy kendine eziyet delireceğimmmm tek tek yıkasam ben evde ıspanak pişirmem 😂
umudumsun35 Birdunyabircennetannesi ay ben önceden tek tek yaprakları ayıklayıp yıkayıp sonra doğruyordum ama kaynanam sagolsun bu yöntemi öğretti. hepsini önce doğra çamuruyla falan ne varsa sonra büyük bir süzgeçe koy temizlenene kadar sudan geçir sonra sirkeli su sonra tekrar yıka.yeteri kadar yap gerisini poşete koy buzluğa at.bu zamana kadar boşuna uğraşmışim o kadar 😀
Birdunyabircennetannesi umudumsun35 Obsesifkompulsifbozukluluk uykusuzanne__ Ay sorun bendeymiş Kendi kendime işkence ediyormuşum😅 Bu sefer doğrayıp yapacağım Gaza getirin şimdi kalkayım sıcacık yatağımdan yapayım 😅
uykusuzanne__ Obsesifkompulsifbozukluluk tek tek yıkasam ben evde ıspanak pişirmem 😂 Yurt dışında yıkanmış ıspanaklar var ne kadar güzel oluyor öyle çamurlu alıp uğraşmıyorsun 🤣
Birdunyabircennetannesi canimpapatyam Yatak çok sıcak be 😅 Ama kalkmam lazım yarın çok işim var hiç vakit kalmaz oğluma da kendime de