aselhilal849_ Kızlar bebeğim 5 aylik hero babynin kaşık mamasını almak istiyorum da kullanıp memnun kalan var mı ve acaba daha erken mi🙄
NewMomm1 aselhilal849_ çok erken. Daha ek gıdaya bile başlamamış bir bebeğin ilk tattığı şey bu olmamalı. İçindekilere karşı alerjisi var mı yok mu bilmeden kullanılır mı? Ben o zamanlar her şeyi kendim yapıyordum yoğurda kadar.
amazontuba aselhilal849_ genelde karışık gıdalar oluyor 2 ya da daha fazla şey oluyo içinde biraz erken bence tafım yaptınız mı almak istediğiniz şeylere. Bence acele etmeyin sonuçta ye’se bile yiyeceği 2 mama kaşığı bişey. Gerisi çöp olacak kendiniz bişeyler haşlayıp verin daha keyifli ve temiz bence🌸
Eminosman_dilek aselhilal849_ biz 1 yaşından snra çok kullandık özellikle dışarıda kurtarıcı oldu sevdi de ama bıraktım snrafan
NewMomm1 aselhilal849_ doktora danışarak ek gıdaya başlayabilirsin aslında yoğurtla falan. Beni 4 buçuk aylıkken başlatmıştı doktor. Ufak ufak tattırabilirsin yavaş yavaş tabi sen yine doktora sor onaylarsa başla
97e aselhilal849_ evet ama kovonozu bıtırmedı oglen az verdım aksama dogru az daha almadım cnku evdekını dha ıyı yedırdım
amazontuba aselhilal849_ o zaman riskli olur canım ya. Evde patates havuç kabak filan haşla çatalla ez onları bi tadsın yoğurt ver mesela daha eğlenceli hem🥰 hem alerjisini test edersin. Göreceksin zaten azcık bişey yiyolar o kavanozu bitirmeleri için 8 aylık filan olması gerekecek. İlerde alırsın inşallah dışarda aperatif olsun diye
sngzr aselhilal849_ çok erken tabi ama ben çok uzun süre kullandım ve aşşırı pişmanım palm yağı var çünkü. Zamanı gelince buğday ruşeymi, organik pirinç unu, keçiboynuzu unu, tam buğday unu gibi şeyler denemenizi daha çok tavsiye ederim
aselhilal849_ amazontuba kavanoz mamasindan bahsetmiyorum hani bu tahıllı olanlardan önce tabi tadım yapıcam