elfsk12 Bebeğim 3. Ayına yeni girdi. Ne yaptıysak emzik almıyor. Şimdi de elini emmeye başladı. Bu durumda nasıl bir önlem almam gerekir. Normal midir? Bilgisi olan yazabilir mi?
nilikonunannesii elfsk12 elini emmesine engel olmayın doktor kontrolüne gittiğimizde bu bebeğin gelişiminin normal seyrinde ilerlediğini gösterir hiç karışma bunu aç olduğu için değil zevkine yapar dedi
eyberenimo elfsk12 benim kızımda 3aylik ne yapsam emzik almadı ve elini emiyor bu dönemde zaten normal elini emmesi gelişiminin bir parçası ne olur engellemeyin
PdEsila elfsk12 benimki de dört aylık. Ellerini inceliyor, sonra emiyor. Parmak emse neyse bütün parmakları sokuyor, elinin kenarını emiyor. Çok soktuğu için bir kaç kere kustu. Doktor engel olmayın diyor ama benimde midemi bulandırıyor. Her yeri tükürük
RaziyeNu elfsk12 doğdugundan beri elini emiyor baş parmağını 12 aylık şuan uykusu gelince daha şiddetli emiyor hatta 😅
zehra111 Benim kızımda öyle 4 aylık elleri sürekli ağzında önce hayranlıkla ellerini inceliyor sonra ağzına götürüyor hatta yetmiyor iki elini birden sokmaya çalışıyor. Bu yüzden çok salyası akıyor hep tükürük oluyor kıyafetleri ama onun bu halleri bile çok tatlı geliyor bana sanki eline bal sürmüşüm de onu yalıyormuş gibi 😍 evet gelişimin bir parçası olduğu için asla engel olmuyorum istediği gibi oynuyor elleriyle
zehra111 Bizimki emziğe çok fena alıştığı için meme reddi yaşadık meme yerine emzik için ağlıyordu oyüzden ellerini emmeye başladıkça emziği ağzından atıp ellerini yalamak istiyor oyüzden hiç karışmıyorum belki emziğe olan alışkanlığı azalır diye düşünüyorum
ceylin833_ elfsk12 benim kızım da kac tane emzik denedim tutmadı 4. Aya girmek üzere philips avent emzik aldım bir kaç sefer midesini bulandırdı ama artık tutuyor.