EEslem Kizlar bisey sorucm bebegin 5 gun sonra 2 ayına giricek 8 aylik doğdu ilk zamanlar gece kalkardi süt icmek icin o zmnlar biberonla sağıp veriyodum 2 haftadir göğüsumu veriyorum bu seferde gece 2 kere uada 1 kere emmeye kalkiyo benim gibi olan varmi
YDE EEslem 2 ya da 1 bence az bilmiyorum ama ben 2 saatte bir emziriyorum, 2 saati 5 dakika geçse kendi uyanıp basıyor çığlığı. Acaba memenizi istemediğinden mi kalkmıyor geceleri ? Doktorunuza da danışın bence
Satasoy EEslem kilosu yerindeyse gece yemesine o kadar gerek var mı acaba ? Doktorunuza bir danışın. Ben geceleri 4 saatte bir emziriyordum saatimi kuruyordum kalkıyordum ama keşke yapmasaydım diyorum şimdi. Deliksiz uyku çekin işte siz de. Acıkırsa kendisi uyanır bence.
monna EEslem kilosuna da bağlı. Gelişimi iyi mi? Acıkmıyor demek ki. 2 aylık sarılık olmaz çünkü. Benimki de 70 günlük bazen 4 saat uyuduğu oluyor sonra bir bakmışım 2 saat sonra uyanmış
yesimgndz EEslem aç olsa kan şekeri düşer uyanır zaten demekki yeterli geliyo benim bebeğimde değişiyo ama genelde 4 saate 1 uyanıyo gece 2 kez uyanır emmek için siz doktora danışın buradakilere çok bakmayın çocuğu uykudan uyandırıp emzirmek düzenini bozar
Pinkbery EEslem 2. Aydan sonra bebek kesintisiz olarak 5 saat kadar uyuyabilir. Sorun yok. Ama 5 saati gecirmeyin. Kilo alımı iyiyse birsey olmaz uyusun:) uykuda cok önemli gelisimi icin.
Burcuveburcum EEslem 3 saatte bir beslemeniz gerekir bu dönemde en azından 4. Ayına kdr sonra uykusu da emmesi de düzene girer