mom97X Hanımlar 7 aylık kızım yoğurt sevmiyor yemiyor. Ben de mecburen doğal bebe bisküvisiyle karıştırıp veriyorum. Sanırım yoğurt ona ekşi geliyor anlayamadım. Var mı bebişi yoğurt sevmeyen ?
Mom0008 mom97X meyveyle karıştır ben yoğurtun içine meyve katıyordum muz vs o dönemde ne varsa benimkide ölse peynir sürmez ne bebekken yedi nede şimdi 4 yaşında görünce midesini bulandırıyor 😅
Elaumutunannesi mom97X benim kızımda sevmiyor 2 yaşında ben içine bisküvi ve pekmez koyup veriyorum yiyor çok şükür ama sade ağzına sürmüyor
nslhnak mom97X kayısıyı haşla püre yap yoğurtla karıştır benimki öyle öyle yedi yoğurdu. Sonra sade yoğurt verdim
Mom0008 mom97X illa muz koymana gerek yok evde farklı meyvelerim varsa buzluğa yazdan attığın onlarda olur veya kuru kayısı al azcık kaynar veya kaynar suya koy beklet rondodan geçir tadına göre koy cnm örnek diye muz demiştim
mom97X nslhnak kayısıyı geçen kaynatıp suyunu içirmek istediğimde içmemişti ekşi geldi ona sanırım ama yoğurdun içinde denemedim
mom97X nslhnak benimkiler kurutulmuş turuncu kayısılar, onları kaynatıp suyunu soğuttum ama bilmiyorum