ebrarberen23 ben pes ettim bacım. Online eğitimler, online emzirme danışmanları, hastanelerde bebek hemsireleri çok gezdim. Aktarlardan bircok sey aldim sütüm artsın da akışımı begensin biberonla bir olsun istedim. Gece uyku arası emzirmeyi denedim, tentene keyfi yerindeyken denedim, dusta emzirmeyi denedim ama nafile. Artık istemiyor. Psikolojimi ve kendimi yıpratıp olan sütümü de azalmaktan başka bir şey geçmedi elime. Sonra bebeğimin de bir birey olduğunu, o nasil mutlu oluyorsa öyle olmasi gerektiğini kendime aşıladım. Hem kendi kendime yaptım bunu hem de bu forumda mama ile bebek besleyen annelerle konustukca artık saldım. Zaten oldum olası mama karsıtı degildim bebegim saglikli oldugu surece beslenmesini irdelemedim hiç. Sadece emzirmek çok istiyordum. İleriki aylarda da oturarak emmesi, bana bakarak emmesi vs hep heves ettim hayal ettim ama olmadi olmicak. Nasipse ikinci cocuguma artık :) Ben saldım dedim diye sen salma bunun icin anlatmadim sadece elinden geleni yap uğraş savaş ama olmuyorsa kendini yıpratma. Bebek nasıl istiyorsa o şekil mutlu, sen mutlu ♥️