Arslannnneses26 3 yaş kreşe gidiyor oğlum karne gününde hediyeleşme olacakmış öğretmenlere bir şey almak gerekiyor mu çiçek mi götürelim 2 öğretmen 1 müdür var sizler ne yaptınız ??
Dolores Arslannnneses26 bizim kreşte hediyeleşme olmayacak. Ben de öğretmenim öğrencilerime minik hediyeler veriyorum ama asla hediye almadım karne günü, almam da. Her gün yeni adet :)
SevimliHayaletCasper Arslannnneses26 ayyy yeni yeni adet çıkarmasınlar yaa 😄 alma birşey sene sonu alırsınız topluca
Birdunyabircennetannesi Arslannnneses26 Yani karne gününde tam tersi öğretmenin öğrenciye hediye vermesi gerekir ne alaaaka Ne saçma işler Yarın oğluma da verecekler öyle bir şey demediler deseler de almazdım ben
yusufun__annesi Arslannnneses26 bizdede oğlum anaokulunda veliler hediye çiçek vs almışlar benim haberim yok son dk atmışlar gruba bendemi çiçek alsam diye düşünüyorum ilk çocuğum olduğu için bu konularda pek bir bilgim yok 🤷
Arslannnneses26 Dolores minik hediyede kastetmiş olabilir hediyeleşme olacak dedi ama neyi kasdetti bilemiyorum
Arslannnneses26 SevimliHayaletCasper yılsonu almak mantıklı zaten Veli grubu sessiz öğretmenler gününde de son dakika yazmışlardı ben şunu aldım vs diye