Smrhls Kızlar 9.5 aylık bebeğim öksurdugu için doktora gittik bize göre hırıltısi yok ama doktor ciğerlerine indiğini söyledi ve ronkitol ve cortier ve antibiyotik verdi antibiyotik vee taraftarı değilim asla ya nasıl geçecek 😞😞😞😥😥
Derya_M Smrhls benimde bebeğim 6 aylik aynı ilaçları bize de verdi kullanıyoruz devamlı kullanın geçer çok geçmiş olsun
isufumveben Smrhls bizim de bronşit tanısı kondu dün. Ventolim cortair antibiyotik verdi yarın kontrol edilecek iyiye gitmiyorsa yatiş verilecek 🥺🥺
Smrhls Ffak Ffak antibiyotigi nasıl vermiyorsunuz ben Siringa ile az az ağzına sıktım asla yutmuyo öğürüp çıkarıyo
aysegultkn01 isufumveben bize de aynı şekilde dendi yatış yaptınız mı durum nasıl ilerliyor çok geçmiş olsun
Smrhls isufumveben bebeğiniz kaç aylık hangi şikayetleri var bize hiç yatış denmedi acaba sizin ki ilerlemiş mi
Kelebek_45 Smrhls bu vermis olduğu buharları düzgün kullanmak gerek titremeye vs sebep oluyormuş uzun süreli ve doğru kullanılmadığında söylemiştir belki doktorunuz ama ilacı seyreltip vermeniz gerekiyor ben yine de söylemiş olayım bide yüzünü yıkayın su içirin buhardan sonra
aysegultkn01 Smrhls ikizlerim ikisi de aynı 7 aylık olacaklar haftaya bronşit dedi doktor öksürük bazen ateş ciğerler dolmuş dedi 4 günlük tedavi verdi pazartesi kontrol var bakarız olmazsa yatış yaparız dedi
isufumveben Smrhls iki gün ateşi oldu 12 saat arayla çıktı. Öksürük burun hafif burun akıntısı. Öksürük birden arttı bir gecede sanki düdük yutmuş gibi öksürmeye başladı 18 aylık
aysegultkn01 Smrhls açıkçası zorla içiriyorum mecburum çünkü içirmeye yoksa iyileşmezler eşim ellerini tutuyor ben ağzını açıp içiriyorum mecburum