bebitonunannesi_ Bugün mutfak dolabını sildik. Yarının ödevi ise “elektrikli süpürge temizliği”.bikaç gündür post açıyorum uygulayan var mı merak ediyorum da🙈
bizdejantikizlardik bebitonunannesi_ Bir ton misafir geçti üstümden yarın sil süpür wc temizliği felan yaparım 😩
sedefff2023 bebitonunannesi_ of ben bu gün evi döktüm komple perdeler yıkanacak yarın duvarlar kaldı birde silinecek
bebitonunannesi_ [silindi] detaylı yıkıyormusun günde iki kere😅aklıma bazı parçalarını bulaşık makinesine atmak geliyor ne dersin🤭
Aptalllarsizi bebitonunannesi_ şey sanırım ben tersten geliyorum süpürge temizliğini bugün yaptım yarında Mustafa dolabını temizleyecektim😂
aura_meselesi_bu_sekerim bebitonunannesi_ yarin kendime tatil verdim Esim cocuga bakacak ben kiz kiza date yapcam 🥲
bebitonunannesi_ aura_meselesi_bu_sekerim ohh böyle eşe can kurban, benimki de komşuya yemek götürsem kendinle götür çocuğu der(bazı kadınlar evliyken bekardır)
nilikonunannesii bebitonunannesi_ ben büyük temizlik yapacam cumartesi günü kardeşim geliyor o bebekle ilgilenirken bende oda oda yapıp en son halıları yıkamaya verip temizliği sonlandıracam inşallah.
Aptalllarsizi bisenakillisinzaten 🤣🤣otomatik msjla yorum mu yazılır al sana bombeee😂mutfak dolabı yazdım Mustafa diye çevirmiş rezil olduk rezilll