gokcemericc Bu aralar çok değişti artık. Aya girdik herşey değişti Ek gıda reddi Memeye düşkünlük Hırçınlık Herşeye ağlama İstediğini yaptırmak isteme Sürekli kucakta gezmek isteme Gece uykusuna direnç Anne ve babayla yatmak isteme Daha neler neler var. Sizde durumlar ne ? Oralar daha mı kötü 🥹🥹
boralii gokcemericc küsmeleri, babayı görünce seni direkt satması. Sürekli dışarıya çıkmak istemesi 🥸
ekimkizi_ gokcemericc 11.ayin sonundayiz meme haric hepsi var😀surünuyo odalardan topluyorum,herseyi kendi yapacak el atacak illa,camdan bakiyoruz ciglik atiyo sokağa millet ona baksin diye😀
aslisdiyebiri gokcemericc istediği olmayınca çığlık Yabancılara gitmeme Her gördüğünü isteme Ağzındaki ye.ekleri eliyle çıkarma İstediği şeyleri ya da istemediği şeyleri çok net ifade ediyo belli ediyo Farklı olarak aklıma gelenler
gokcemericc Ayseee12_ Valla hatırlamıyorum sanırım 5-6. Ayında Başladık. Şuan daha net kelimeler söylemeye başladı. Dede , hadi , gel , anne , anneanne bunları net bir şekilde söylüyor
gokcemericc boralii Hahah evet bunlarda var ya özellikle babayı görünce direkt satıyor sanki tanışmıyoruz 🤣🤣
ahsen57 11 ay 17 günlük gece uykusu yok yani 2 saatte bir kalkior galiba diş sancısı şurup da veriyorm ama çok meraklı herşeyi ellemek istiyor eline alıp keşfetmek istiyor ellerini brakior ayakda duruyor ama henüz adım atma cesareti yok 🤣🫣