112canan112 deyolas aşıyı aldığınız taktirde sağlık ocağı da hastanede ki hemşireler de yapar.. bizde devlet aşısı olmayan aylarda menenjit aşısı takvime eklendi sizde de öyle yapılabilir.. şifa olsun şimdiden 🌼😇
aslanimalp deyolas bizim burda sağlık ocağı reçete olmadan yapmıyor aşıyı. Ben önce doktora reçete yazdırıyorum sonra sağlık ocağında yaptırıyorum. Rotaları öyle yaptık ama menenjit için biz 1 yaşı bekleyeceğiz onu da o şekilde yapmam gerekiyor
babymamma deyolas menejiti biz 9. Ayda bexsero 13. Ayda nimerix 15. Ayda tekrar bexsero şeklinde yaptırmıştık
poyraz1210_ Bende yaptırmak istiyordum ama hemşire 2 aylıkken sana sordum ona göre planlama yapmamız lazımdı zamanı geçti dedi 3 aylık şuan aşıyı alıp sağlık kuruluşlarının herhangi birinde yaptırabilirsiniz yani illa hastane yada sağlık ocağı diye şart yok
112canan112 poyraz1210_ menenjit aşısında yaş şartı yok hemşireniz biraz yanlış bilgi vermiş.. yaşa göre doz sayısı azalıyor sadece her yaştan her insan menenjit aşısını yaptırabilir 🌼😇
112canan112 poyraz1210_ yanlış okumadıysam bebiş 3 aylık ve biz 3 aylıkken başladık menenjit aşısına.. 3-5-13-15 gibi.. sadece rotarix 3ay dolmadan başlanması gerekiyor..
ecemada61 Aşıyı alıp sağlık ocağına gidin . Biz 3 aşamada 2 şer aşı yaptırdık. Bexero ve nimenrix. 1 yaşından önce başladığımız için toplam 6 aşı verdi doktoru
nilikonunannesii deyolas sağlık ocağı doktor reçetesi olmadan yapmıyor aşıyı maalesef ki. Rotayı yapıyorlar ama menenjit için doktordan reçete ya da rapor getirin dedi.
maygirl deyolas doktorunuzn size recete ettgi sekilde alip saglik ocagina gotrmeniz yeterli saglik ocagi yapmisti bize butun dozlari