Sunismyson Maviimom koltuklarının şekli kumaşı dokusu nasıl ama? Onu da atman lazım ki ona göre bakılabilir.
Sunismyson Maviimom klasik mi rustik mi iskandinav mı puf mu? Parlament mavi ama chastersa kadife bunlar uyumlu olmaz mesela canım.
Sunismyson Maviimom olmaz canım bak bu modeller daha bohem tarzlar için senin klasik yastık kılıfı bakman lazım. Kadife dilimli siyorsun gece mavisi sayılır gözümde canlandı şuan mesela çok alakasız olur bu kılıflar.
Sunismyson Maviimom mesela benim kanepem iskandinav tarzı ve model renk olarak o attığın yastık kılıflarına uygun benim kendi yaptığım punch yastık kılıflarım var değiştirerek kullanabiliyorum sırıtmıyor ama senin kanepelerin daha ağır kalıyor bu modellere göre.
Elayberosmom Bence hiç biri , parlament mavisi dediğiniz laciverte yakınsa düz model tercih etmelisiniz. Aksi takdir de çok karmakarışık bir görüntü olur
Anneoglu_65_06 Maviimom 2. Resimde olanı dün aldım dün geldi çok güzel üstelik indirimden aldım 2 li 99 tl flaş indirim çok güzel ve kaliteli yanlız iki tür var biri polyester biri pamuk ben pamuk aldım çok şık 
myferimah Maviimom ben 1. Olanı kullanıyorum koltuklarım da açık mavi ve çok yakışıyor Çokta güzel ama dikiş yerleri hemen söküldü ben diktim