ymrrrr Kızlar bebeğim 6 aylık burnu tıkalı sürekli hava da buz gibi çoğu zaman kapı pencere açıp havalandıramıyorum kaloriferden mi bilmiyorum burnu sürekli tıkalı sabaha karşı tıkanıyor uykusundan uyanıyor faydası var mı onerenileceginiz marka var mı
Fundish ymrrrr gece yatarken kullanıyoruz. Nem ölçer almıştım ixaomiden .nemlendiricim de deerma f300 . Memnunum
nnoktaa ymrrrr kalorifere mutlaka bi kapta su asın. Ben kanz üstten doldurmalı buhar makinesi kullanıyorum memnunum.
ymrrrr evvreka sürekli bi tıkalı çocuğun burnunu sürekli temizlemekte istemiyorum sanırım odanın neminden dolayı çünkü bizimki de tıkanıyor sürekli açık mı nasıl kullanıyorsunhz
evvreka ymrrrr bizimde öyleydi. Bundan önce farklı bi nemlendirici almıştım ama o işe yaramadı. Her gün 2 defa burnunu açıyordum. Yeni nemlendiriciyi bi sabah açıyorum bi de gece açıyorum.
Winner Trendyol da var oda nemlendirici yazın cıkıyor. Bi de klasik bir tarif var soğan karanfil batırın. Gelene kadar idare eder nefes aldırır. Ben denedim gayet iyi