pogacayanaginannesi Kızımın yumurtaya alerjisi olabilirmiş o yüzden doktor diyet yapmam gerektiğini söyledi sorum şu içine yumurta giren şeyleri de mi tüketmeyecegim mesela kek poğaça tarzı şeylerde mi yemem gerek ??
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi aynı diyeti yapan yada bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen
26merve26 pogacayanaginannesi evet ve çok dikkat edilmeli paketli gıda da bile kodlanmış şekilde olabilir ismi dikkat edin
aybkm pogacayanaginannesi alerji doktoruma gittiniz mi? Kesinlikle aldığınız her ürünün arkasına bakın makarnalarda bile bazı markalarda yumurta var
pogacayanaginannesi pogacayanaginannesi hastaneden çıktım eve geldim daha yeni bu aklıma geldi ya doktora soramadım
pogacayanaginannesi aybkm hayır normal çocuk doktoruna gittim yumrta alerjisi olabilir dedi diyet yap dedi ve iki krem yazdı geçmezse yanaklarındaki kızarıklık o zaman gel alerji doktoruna yönlendircem dedi bakalım
defnosko pogacayanaginannesi merhaba alerjisi yumurtaya mıymış? Nasıl diyet yaptınız acaba? Ben de aynı süreçten geçiyorum da kızım iki aylık yeşil mukuslu kakası var doktorum alerjiden şüphelendi
pogacayanaginannesi defnosko alerjisi bişeye çıkmadı ama hala vücudunda ayaklarında döküntüler mevcut yumurta bir şüpheydi bir hafta boyunca içeriğinde yumurta bulunan hiçbir şeyi tüketmedim paketli gıda yemedim